Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Поне в мобилната версия не виждам някаква промяна. Има ги нормалните бутони за гласуване, също и бутон "виж автора". Ако първо разкриеш автора, гласуването се забранява.
Безполезен бутон беше "Виж автора" (за мен поне, и никога не съм го използвал). Беше май нещо като компенсация за отнетата възможност да се гласува с "Бронз" (1 т.), което не бе справедливо и наруши баланса на системата за гласуване. Това отне възможността на и не толкова добри снимки (каквито има немалко) да получат поне малко внимание и подкрепа, а техните автори да не се демотивират от липсата на обратна връзка. На кого пречеше бронза? - само на онези със самочувствие на "богове", смятащи, че шедьоврите им заслужават всичко (или нищо)!
^ Освен махнатия 'бронз', никога не въведоха 'минус' (отрицателен вот) при все доста такива желания в дискусиите.
При това положение единствения начин да кажеш,че снимката е лоша, е като НЕ гласуваш Но как тогава да разбереш кому изпращаш това неласкаво послание? Сега, за да свържеш лоши снимки с конкретен автор, те карат насила да гласуваш ЗА него! (Понеже 'против' няма). Къде елогиката?
Много пъти нямам желание да гласувам за даден кадър (не смятам, че заслужава злато или сребро), но ме е интересувало кой го е заснел. Така че за мен не намирам това нововъведение като полозно.
Как става маркирането? В смисъл да се маркира като "любимо" или има и друг начин. Иначе ясно е, че мога да запаметя линка и да го отворя след 3 дни, ама става дълга и широка.
Просто е, гледаш бездарна снимка на кака по цици. Гледат ти се цици сутрин с кафето неангажиращо и ободряващо. "Виж автора" и гледаш още. Сега тря да гласуваш за безадрания кадър, че да гледаш цици :)
Сега стигнах до компютъра...
Гледайки през телефона се вижда старото положение: работещ бутон "Виж автора".
Гледайки през компютър ситуацията е друга, бутончето го няма, а има покана за гласуване.
Щом през различните устройсва се виждат различни неща, най-вероятно има и различни версии, за телефона и за PC.
Даже може би няма нужда от допълнителен поясняващ текст (гласувай, за да видиш автора), след като анонимността е указана в правилата.
п.с.
"Щом през различните устройсва се виждат различни неща, най-вероятно има и различни версии, за телефона и за PC."
-> По-скоро още не са синхронизирали всички платформи. Не мисля, че ще остане така!