Автор: freewater
Дата: 27-08-24 10:41
След всичко прочетено, направо си посипвам главата с пепел, че пуснах този въпрос. Първи концерт ми е от такъв мащаб, имах възможност да посетя множество по-малки изяви във времето, но нещо толкова грандиозно не съм. Никъде никога не е било проблем да снимам, имам снимки от всички концерти, театри и представления, но пак казвам, всичко е било в много по-ограничен кръг от хора. Не в зала 1 на НДК. Снимането винаги го правя съобразително, държа апарата до тялото, нищо не свети откъм мен, щракам само когато има шум от самото представление и никога никой не ми е правил проблем. Никакви вдигнати ръце и светене пред очите на хората не практикувам, нито се разхождам като идиот по редовете.
Както и да е, от прочетеното тук стигнах до извода, че направих голяма грешка с тези билети. Няма да ми хареса никак това преживяване и като добавя и стреса от пътуването до София и обратно, ще ми дойде в пъти повече от поносимото. Колкото и да харесвам "Фантомът на операта", сто пъти по-добре да си го гледам вкъщи на монитора, отколкото да се стресирам със забрани, скандали от зла публика, охранители да ме тормозят и т.н. Продавам билетите с голямо желание, ако някой случайно ги иска, да ми пише. Купени са час-два преди да пусна темата с въпроса си, за първи ред са, 5-ти септември четвъртък от 20:00, цената е по 220 лв за билет на сайта eventim.bg. Ако никой не ги купи, ще отида, но вече просто зная, че преживяването няма да ми хареса.
И определено смятам, че е редно забраните да бъдат ясно написани на видно място по време на покупката на самите билети, а не да ги получавам в имейл след вече свършен факт.
|
|