Автор: next_time
Дата: 15-05-24 19:05
Този въпрос е с дълбок смисъл , но изпразнен от съдържание.
Защо агенция по храните не забрани цигарите, алкохола, палмовото масло, маргарина, консервантите и .... може сам да допълниш следващите поне 1000 подобни. Липсват научни данни за вредата от използването им? Не! По скоро има достатъчно данни че въпреки вредата за здравето има финансова и технологична нужда от тях.
След като подобни неща се харесват - глас народен, глас божи. Какво предлагате като алтернатива? Може ли 4 линка към снимки с висока художествена стойност които са алтернатива на публикуваните от Вальо. Ако може от същия времери пероид. Не е виновен автора, виновни сте всички вие мрънкачи с претенции, защото след цялото мрънкане, не качвате нищо което да е добро. Всякакви приказки колко ви е писнало от посредствеността и не ви се занимава с чалгари ... това вървеше до преди 15 г. И да, преди 20 г във форума имаше истински фотографи. Хора на които съм благодарен че отвориха пред мен вратите на фотографския свят. И разбира се темата за стоиностната фотография беше актуална, в контекста "канон или никон" и " цифра или филм". На първото чудене отговора се оказа Сони, а за второто ... амиии ... дъртите нямат кинти за филми а на младите не им дреме за филми.
Когато аз се отказвах от снимането преди 10 г Вальо (автора който е цитиран) си купи първата камерка с несменяема оптика за снимане на видео. Няколко години след това първата със сменяема оптика. Как се получи така че човек който преди 10г не е имал дори телефон с камера стана номер 1 в топ 100 на фото форум. А??? Като си отговорите на този въпрос, останалите няма да имат смисъл.
И понеже все още имам спомен че в този форум накрая всичко се обръща на лична нападка - имам праописни грешки и снимам с телефон но не мисля да губя време да коригирам едното или другото.
С уважение А.
|
|