Автор: lamerko
Дата: 18-07-22 19:21
hotsnail: нямам нито единия, нито другия модел. Ти имаш едния, но вероятно никога няма да видиш другия. Затова нека да съдим по същоство - там, където са правени тестове и на двата.
S22 Ultra
12S Ultra
Аз на марки и модели не робувам. Имал съм флагмани на Самсунг, на HTC(когато бяха на върха), на Xiaomi. Търся най-доброто, без да екстремно ипрзване на джоба. Готов съм дори да взема китайска версия на телефон, ако това е най-доброто. Горните два линка са на ревюта от въпросните два модела - кадри от дни и същи позиции, но разбираемо - в различно време.
- Първо впечатление - основната камера на 12S е читава дори в пълна резолюция от 50 mp!!! При S22U - дори в режим на 12 mpосновната е пълно мазало!
- Второ - вече има възможност и от останалите две да се смъкват кадри в пълна резолюция - 48 mp. Очевидно, не е най-доброто постижение, но ако преоразмерим тези 48 mp към 12 mp без никакви редакции, нещата се променят драстично. Но дори и в режим на 12 mp, не мисля, че Самсунга е по-добър.
Всеки сам си преценява, но пак казвам - не съм рекламно лице на никоя марка, не съм фен на никоя марка - просто гледам най-доброто за мен и не търся кусури, там дето ги няма. Като теб :)
|
|