Автор: baron_barbaron
Дата: 18-09-23 10:57
Макар че аз лично не съм ползвал много продукти на Transcend имам добро мнение за тях, като не броя две CF карти, но те бяха индустриален клас. Моя опит най вече е със SanDisk, Adata, Kington, и Samsung не само карти а и SSD и RAM памети + от скоро имам и една CFexpress Delkin Devices. Най-много проблеми съм имал със Samsung и след това Adata. Най-малко проблеми съм имал с Kingston, макар че не са от най бързите. Дори мога да кажа, че единствените проблеми с кингстън които аз съм имал, са механични повреди. След тях в личната ми класация е сандиск. А Делкин за сега няма проблеми, но пък я ползвам от няколко седмици :) От екзотичните които аз съм ползвал са наистина евтини китайчета от рода на KingDong, и няма смисъл дори да ги коментираме. При тях проблема е в контролерите, но аз и не очаквам да са читави, при условие че цената на едно такова ССД е 5-6 пъти по ниска от най ниския клас кингстън. Такива ползвам за почти еднократна употреба, когато тествам дъна или експерименти с операционни системи. Много лоша изненада имам от SSD Samsung EVO два пъти ми се случва да окъсяват, няколко карти просто умират, в дрон, в телефон, в камерата на микроскопа ми и това без да имат никакви механични повреди и бая модули рам.
Но да гледам, че напоследък излизат нечувани за мен брандове, с доста прилични отзиви.
|
|