Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Приятелите на Lumix - Владимир Михов
Автор: SaS   
Дата:   05-09-23 22:48

Здравейте,

онзи ден се обади на телефона на Фото Форум възрастна жена, която сподели, че не е много подвижна, но беше с всичкия си и комуникираше добре.
Мисля, че каза, че е на 95 години или нещо подобно.
Представи се като майка на фотографа от сайта Lumix - Владимир Михов.
Каза, че е починал преди известно време, но тя знаела, че има много приятели от сайта и молеше за съдействие.
Иска някой да ѝ помогне да оформи документите свързани с гроба на сина ѝ, за да го запази за него.

Разбирам че е много необичайна темата и молбата на жената, но е разбираемо, че иска да намери начин да изпълни дълга си към сина.
През годините Фото Форум сме правили много благотворителни кампании, набирали сме средства за очни операции, правили сме кампании за даряване на кръв, та защо не и тази тема.

Моля ако някой се чувства приятел на Lumix да се свърже с мен, за да го свържа с дамата.
Сега се сещам, че тя не каза от кой град е.

Може да ми пишете тук или на телефон 0888253223 - вайбър.

Отговори на това съобщение
 Re: Приятелите на Lumix - Владимир Михов
Автор: ombre   
Дата:   06-09-23 17:41

Не познавам човека лека му пръст. Имам много близък, който има такава агенция и мога да го попитам дали може да помогне, но в момента е за около седмица в Турция. Ако до тогава не се е намерил никой друг, ще попитам без да обещавам нищо тъй-като не зависи от мен.

Автор: ombre   
Дата:   06-09-23 18:29

По чиста случайност моя близък е тук (съжалявам за грешното инфо , но не знаех,че не е заминал), препратил съм му темата на вайбър. Само с това мога да помогна.

Автор: Raffito   
Дата:   06-09-23 21:32

Vladimir Mihov

Автор: asahi   
Дата:   07-09-23 08:46

Гробищата в София се стопанисват от Общинско предприятие "Гробищни паркове". Резервирането на гробно място е често извършвана услуга и не е необходимо някакво посредничество. Ценоразписът е тук.

Автор: Han_Solo   
Дата:   07-09-23 11:21

Чети бе Асахи... [smilie2] Жената е на 95. Моли за помощ някой да свърши работата вместо нея защото е трудноподвижнаSaS написа:

Дата:   07-09-23 11:50

Опитвам да се свържа с жената, за да разбера за къде точно става въпрос, че това съм пропуснал и ще пиша тук.
То един човек ми писа на Вайбър, но ще му отговоря като разбера новата информация.

Дата:   25-09-23 15:43

Онзи ден успях да проведа отново комуникация с жената.
На 97 години е и е доста с акъла си, единствено не е толкова подвижна.
Оказа се, че живее в София и става въпрос за уреждане на гробното място за вечни времена също в София - Централни гробища.

Ако има желание някой да помогне да ми пише.
Искам да обърна внимание, че понеже става въпрос и за финансови въпроси ще проверя и дам контакт само на човек, който проверя, че е имал комуникация в миналото с Lumix през сайта.

Дата:   25-09-23 16:17

Владо беше активен в другия сайт и относно проверката на комуникациите там Myth може да ти бъде полезен.

Автор: sherbit   
Дата:   26-09-23 19:22

RIP ФФ!

Автор: RustyGun   
Дата:   08-10-23 12:15

netLady е починала преди три седмици. Бог да ги прости и двамата с Лумикс-а! [smilie2]

Дата:   08-10-23 12:58

Бог да я прости! Не беше от моята махала.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »