Автор: Prakticar
Дата: 17-05-23 18:23
Здравейте,
Някъде съм посял следната фототехника:
1. Фоточанта Lowepro, среден размер, доста износена и избеляла, ципът на капака е сменян и въпреки това е скъсан в единия ъгъл.
Раменният ремък е свързан с чантата не с пластмасовите карабинери, а с оранжеви връзки.
В чантата има:
2. Фотоапарат Canon AE-1, в добро състояние с нормални следи от употреба без груби побитости и драскотини.
Беше зареден с филм Kodak Ektachrome 100, оставаха 3-4 кадъра до края на филма.
3. Обектив Canon FD 28/2.8, състояние като нов, със UV филтър на него.
4. Обектив Canon FD 50/3.5 Macro, с байонет от по-старата версия (с бялата гривна), с видими следи от употреба, но лещите са чисти и без драскотини, има UV филтър.
5. Обектив Canon FD 100/2.8, състояние като нов, съвсем малък мъртъв ход на гривната за фокусиране.
На него също има UV филтър.
6. Освен това в чантата имаше 2 поляризатора, на резба 52мм и 55мм; в джоба на капака на чантата малко памук и кърпичка за почистване; в предното джобче резервна 6V батерия.
След като съм го изнесъл навън, то би трябвало да има и 1-2 резервни филма, обикновено един негатив и един диапозитив.
За съжаление мина известно време от последното документирано ползване на техниката и денят в който открих че я няма.
Просто ми е изхвърчало от паметта къде може да съм я посял.
Тук има доста хора, които търгуват с използвана фототехника, ще ви бъда много благодарен ако ви попадне горният комплект или поне части от него и ми пишете на лични.
|
|