Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изложба "Апокалипсис по Рихтер"
Автор: Raffito   
Дата:   16-03-23 19:39

Изложба "Апокалипсис по Рихтер"показва лицето на трагедията в Турция...

https://i.id24.bg//i/1601897.jpg
Отговори на това съобщение
 Re: Изложба "Апокалипсис по Рихтер"
Автор: Raffito   
Дата:   16-03-23 19:40

"Апокалипсис по Рихтер“ показват в Горна Оряховица. Едноименната изложба, съвместен проект на пожарникар и журналист, събира на едно място кадри от лицето на трагедията на унищожителното земетресение в Турция и Сирия, предаде кореспондент на "Фокус“.

Експозицията представя 40 снимки от три града в епицентъра на труса, запечатани от спасителя Мирослав Маринов и оператора Пламен Иванов.

"Младши инспектор Мирослав Маринов е старши спасител и служители от сектор "Специализирани оперативни дейности“ при Регионалната дирекция на "Пожарна безопасност и защита на населението“ Велико Търново, които участваха в единадесет дневна спасителна мисия след опустошителното земетресение в Турция в два от засегнатите градове – Бесни и Адъяман. Пламен Иванов е видеооператор, член на Съюза на българските журналисти от 18 години. Работил е у нас и в чужбина, отразявайки важни световни събития за не една телевизия. В продължение на десет дни беше командирован от една от националните телевизии в най-засегнатия район от земетръса в Турция – град Антакия, намиращ се на границата със Сирия“, обясняват организаторите на експозицията.

Официалното откриване на "Апокалипсис по Рихтер“ ще е днес, от 18:00 часа. Снимките са подредени в Художествена галерия "Недялко Каранешев“ в Горна Оряховица.


Отговори на това съобщение
 Re: Изложба "Апокалипсис по Рихтер"
Автор: Raffito   
Дата:   16-03-23 19:42

Изложба


Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »