Автор: espergaro
Дата: 14-12-22 13:03
Колега, няма значение дали снимаш български или цигански сватби, трябва да дадеш на клиентите си качество, след като си приел ангажимента. В предишната си тема питаше дали си струва да се ъпгрейдне от 600 към 700 д или нещо от сорта, защото някой така ти бил казал. Живеем в 21-век, цъкни го тоя гугъл малко.
Съвсем приятелският ми съвет да започнеш да търсиш сам информация, да се научиш къде и как става, в момента има толкова много източници, да попрочетеш, да пробваш, преди да пуснеш тема. Защото така рискуваш да ти дават безумни съвети, да ти приказват глупости и ти да ги слушаш. Сега, като си се сдобил с две камери (не ми е ясно как се сдобиваш без да знаеш кое ще ти върши работа), да излезеш и да снимаш с тях, да сравниш резултатите. Ако си беше направил труда да го направиш и после да попиташ нещо по-конкретно, сигурен съм, че щеше да получиш по адекватни отговори и съвети от това да си вземеш голям, черен апарат, за да впечатлиш клиента. Не спирай да питаш, но се понапъни малко преди това и сам. Поздрави и с най-добри чувства!
|
|