Автор: Pavlov11
Дата: 04-12-22 17:20
Здравейте колеги,
Решено бе че ще се сменя система защото искам да почна да инвестирам в качествено стъкло с което да изкарам идните 10тина години, а телата ясно че са преходни - та с две думи, ще се минава на безогледалки.
До тук добре, но изпитвам доста затруднения да определя каква била текущата цена на старата ми техника а именно:
Nikon D750 - 63k кадъра, почти няма следи от ползване, купуван преди 5-6 години от Щатите, никой не знае къде са му документите и кутията ... Обективите са 24-120 F4, Tamron 70-210 F4, и един Tokina 11-16 f4. И трите са в доста добро състояние като телето си е практически ново а токината я ползвам като прайм на 16мм тъй като си е за кропка - доста добри резултати вади, бях изненадан.
Въпросът ми е както за целия комплект така и за отделните обективи но най-вече за тялото тъй като D750 е много сериозна машина, ама гледам има пуснати бройки от 900лв до по-скъпи от чисто нови в магазина ...
Някой би ли дал съвет какви пари мога да взема на цялата система, ще съм безкрайно благодарен!
|
|