Автор: LeniS
Дата: 11-11-22 11:55
Mogila Колкото повече, толкова повече ;)
Реално погледнато целия абонамент си струва наистина, ако ползваш фотографския пакет + още поне 2 / 3 програми защото излизат колкото целия пакет
На въпроса за Win/Mac - няма значение - там просто се инсталира облака на съответния компютър и си инсталираш програмата от облака. Може да се ползва и на Win и на Mac - в нас така сме работили около една година от един акаунт на 2 компютъра, които са на различни ОС, и принципно абонамента е мислен да може да се ползва на 2 компютъра с идеята за мобилност точно.
Във фотографския пакет влизат Br, Lr Classic, Ps и мобилните им версии - в интерес на истината скоро не съм проверявала, тъй като съм с целия облак от около 2 години вече, но едва ли има някаква сериозна промяна.
Аз поне от както пипнах Lr, Фотошоп не съм отворила за друго освен уеб дизайн и някой банер, свикнах много бързо да обработвам на Lr и то голям обем снимки, в което му е силата всъщност. В последните версии са пипнали доста и маските и слоевете, и според мен не е далече момента в който ще вкарат и още функционалности от Ps.
Рядко ползвам мобилната версия, но платената която си е в пакета си е много Ок ако искаш набързо нещо да направиш, но истината е, че на малък екран не си е работа.
Около черен петък и Коледа пускат добри промоции, така че изчакайте малко
|
|