Автор: iasen_vd
Дата: 26-09-22 14:38
Ехххх.....
Тъй като съм понатрупал годинки вече, борбата ми с мобилните телефони е тежка и времеемка. Попаднах на въпросната публикация през телефон и поисках да я споделя с хората тук. С идеята, че се намират ценители и разбирачи. Защото работите на тази жена мен не просто ме грабнаха, а направо ми изпълниха душата.
И тук идва драмата. Самото копиране на линка от телефон и публикуването му в сайта си беше предизвикателство за мен. Направих нещо трудно и тежко за моите способности, за да постигна целта си, и го направих по начин, изискващ минимални усилия. Съгласен съм, че не е най-доброто, но толкова успях. А трябваше, защото после едва ли щях да открия публикацията из нет-а.
Както и да е. Сега разбирам многото мои познати, които отдавна зарязаха този сайт и не стъпват в него. Че "тъпи заглавия", че "лъжи" и "нахранване"... само злоба и простотия. Не се бях сблъсквал с "невероятните" му потребители, може би просто защото не съм пускал нищо във форума.
Както и да е, извинявам се за нескопосаността, ще се въздържам занапред от подобни опити!
Благодаря все пак за вниманието!
|
|