Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Екшън камери
Автор: baron_barbaron   
Дата:   05-09-22 10:45

Здравейте :) Обмислям, да си сменям екшън камерата, защото ми създава къп неудобства и често проблеми.

И просто сондирам мнениея, съдейки от досегашния ми опит с други джаджи, "реномираните" марки са ми извън желанията. Т.Е.
GoPro - КАТЕГОРИЧНО НЕ! DJI- не толкова категорично, но пак клоня към не.

Но пък знам че има куп други производители, които правят доста прилични неща.

Досегашните ми проблеми са с GoPro, което и причината да не си и помислям повече за този бранд и са : Камерата крашва често, когато крашне в поне половината случаи започва да загрява зверски, отвратително неудобно приложение за телефон, изкюлително глупаво именуване на файловете. Причините поради които я избрах, бяха "големия й фрейм рейт" който се оказа, че може да се ползва само ако, сатурн съвпада с венера и е високосна година. Стабилизацията, за която нямам забележки, наистина е много прилична (също не може да се ползва винаги). И това че може да се ползва под вода, без кейсче (което не ми е толкова важно).

И все пак ще бъде сменена с друга. Събирам мнения за YI, SJCAM, и други по-малко рекламирани :) Ще се радвам да споделите впечатления.

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Екшън камери
Автор: georgioiv   
Дата:   05-09-22 10:58

dji action 2 - ползвам успоредно с go pro 8 няколко месеца и go pro -то губи по юзър френдли по всички точки.. По картина не съм сравнявал, но към картинката от dji нямам забележки никакви. РАзбира се = зависи от нишата за която е нужна. Аз ползвам с велосипед и за детски партита и нямам никакви забележки. По-евтините варианти не съм разглеждал и не ми се рискува, но също ми е интересно да разбера как седят нещата към 2022...

Отговори на това съобщение
 Re: Екшън камери
Автор: baron_barbaron   
Дата:   05-09-22 11:22

Аз сякаш гледам към YI, но гопрото го купих, защото гледах разни ревюта из нета. Макар да знам, че не трябва да им вярвам много :) Та за това и питам разчитайки, че може да попадна на "патило" не на "инфлуенЦър" [smilie5] Ясно ми е, че няма как да намеря идеалната камера, която да удовлетвори всички мои капризи, но ще се мъча да си избера нещо близо до тях.

DJI като цяло също не са ми любим бранд, защото се занимавам с ремонти на техника и не съм очарован от техните решения. Мнението ми е базирано изцяло на опит с ремонт на дронове. Но пък от друга страна съдейки по дроновете, са на светлинни години пред гопро. Нека не забравяме, че съществуваше онова недоразумение GoPro Karma [smilie5] Зная, че DJI са харесвани от много хора и това не е случайно, далеч не казвам че са лоши. Обаче не мога и да не взема под внимание, огромните инвестиции които правят в посока маркетинг, също както самсунг, епъл, сони...

Отговори на това съобщение
 Re: Екшън камери
Автор: lamerko   
Дата:   05-09-22 11:27

baron_barbaron: твоята екшън камерка все още не е създадена. Вероятно и няма да бъде :)

Отхвърлил си двете най-добри на пазара. SJCAM е жалка имитация. Колкото до YI - в началото преди години, Xiaomi имаха желание да се конкурират с GoPro. От доста време явно желанието им е минало... Та така [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Екшън камери
Автор: baron_barbaron   
Дата:   05-09-22 11:34

Ако GoPro е една от най добрите на пазара, то тоя пазар е обречен [smilie5] Съвсем откровенно смятам, че тия "най добри" на пазара, всъшност са най рекламираните и това няма нищо общо с качеството. Аз някога имах SJCAM и да не беше нищо особенно, но в много отношения превъзхождаше гопрото ми а струваше точно 10пъти по-малко. И мога да кажа в кои точно отношения. Батерията държеше повече, приложението за телефон всъшност работеше и беше използваемо, нито веднъж не е крашнала. Отстъпваше по разделителна способност, нямаше стабилизация, и треябваше да е с кейс ако се мокри.

Отговори на това съобщение
 Re: Екшън камери
Автор: lrn   
Дата:   05-09-22 13:25

Малко спам...
Купи си българска камера...на Петко Динев. От тези които са сложили на Артемис.[beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »