Автор: PolinaIvanova
Дата: 20-04-22 20:09
Здравейте, казвам се Полина Иванова.
Реших се да ви пиша, защото от повече от 20 години се надявам да открия един фотограф, който през декември 2001 снима спектакъла на ( тогава) Държавното хореографско училище в зала 2 на НДК - в програмата абсолютна премиера за България на балета Наполи и Grand pas de quatre ,
Ето и историята.
Един млад фотограф мъж присъстваше на нашата репетиция и спектакъл. Няколко дни по късно фотографа се представи в Националното училище за танцово изкуство (Държавно хореографско училище) със прекрасен албум, представящ работата му. Фотографа беше оставил портфолиото си на нашия художествен ръководител Петър Колдамов с предложение децата на направят поръчките си за снимки на символичната цена от 1 лев, господин Колдамов ми повери портфолиото:
Никога не бях виждала толкова прекрасни снимки от танц , но най ме пречатлиха моментите уловени по време на репетиция::::: Истинска магия.
Самата аз бях приготвила команда за над 100 снимки и не бях единствената с такава поръчка, Няколко дни по късно върнах портфолиото на господин Колдамов с нашите поръчки, но за съжаление се оказа че той е загубил телефонния номер и името на фотографа,
В продължение на години се надявах че фотографа ще се появи в училище но не.
Вече 20 години отчаяно се надявам да попадна в някои фотографски форум на тези снимки , Знам че шанса е много малък но ако вие можете да лансирате някакво по успешно търсене и ако по някакво чудо фотографа се познае и ако е запазил негативите си ще съм безкрайно щастлива.
Хубав ден
Полина Иванова
0033 631349109
facebook Polina Krassimirova Ivanova
instagram polinaivanovadanse
|
|