Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Гого нет еоод мнения
Автор: Lusirrr   
Дата:   13-04-22 09:47

Здравейте, някой има ли информация за тази фирма и онлайн магазин Гого нет дали фототехниката която предлагат е оригинална и дали идват от sony. Става въпрос за sony a7 iv който предлагат. Предлагат ми го с малко ниска цена от препоръчителната от sony. От формата собственика твърди, че техниката идва с гаранция от sony.
Моля за някакви мнения и съвети.
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Гого нет еоод мнения
Автор: lamerko   
Дата:   13-04-22 10:48

Според сайта им, това е някакъв локален ямболски ISP, със секцияйка за продажба на компоти против всякаквъ търговски правила. Дори не виждам никъде да предлагат фото техника.

Автор: Synthy   
Дата:   13-04-22 11:00

Тези хора са от 20 години на пазара. Аз лично бих си купил от тях.

Автор: gaco.bacov45   
Дата:   13-04-22 13:18

Купувал съм няколко пъти от там ...
Коректни са ...

http://www.gogo-bg.net/%D0%A6%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-c-30.html

В София е до НДК ...

Публикацията е редактирана (13-04-22 13:21)

Автор: dialektika   
Дата:   13-04-22 14:35

Преди години съм пазарувал директно от "офиса", който се намира в един блок срещу хотел Хемус. Обстановката беше супер неугледна, но свършихме работа - закупих един DSLR кит на кредит. Нямам оплаквания.

Автор: vinse   
Дата:   13-04-22 16:31

То е важно да продават легална техника за която може да ползваш гаранция в официален сервиз а не да продават неща от сивия пазар.

Автор: Konstantinov   
Дата:   13-04-22 22:50

Обади се в стемарк -сервиза на сони и питай дали работят с тази фирма.Ако има някакви уточнения за дадена фирма ти ги казват,поне при мен беше така и ми ремонтираха преди години гаранционно един сони некс ф3.

Публикацията е редактирана (13-04-22 22:57)

Автор: alex.d76   
Дата:   14-04-22 14:11

От тях съм купувал само аксесоари, и като цяло съм доволен.
Обаче трябва да се има в предвид, че не всичко публикувано в сайта им, е налично!
Онзи ден поръчах раница Lowepro, която беше на доста изгодна цена, но ми звъннаха и обясниха съвсем коректно че вече нямат наличност, и ако получат нови, ще са на съвсем друга цена (по-висока, разбира се).
Та в общи линии според мен са добре като опция за магазин!

Автор: Realll   
Дата:   14-04-22 14:47

Купувал съм няколко пъти от тях и бих казал, че са много коректни. Предлагат едни от на@- добрите цени. До сега никакъв проблем.

Автор: ecobo   
Дата:   15-04-22 14:59

Това е един първите онлайн магазини в България. Навремето съм купувал от тях, без да знам, че офисът им е на 200 метра от къщи. Което няма значение, разбира се.

Автор: Lusirrr   
Дата:   18-04-22 12:24

Благодаря на всички за коментарите!
Вече закупих камерата от фотосинтезис.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »