Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Spyder X Pro vs i1 Display Pro за DELL U2722D
Автор: corsuse   
Дата:   21-02-22 10:50

Здравейте, искам да си взема хардуерен калибратор за моя монитор U2722D, който се използва основно за фотографски цели. Попаднах на информация, че мониторите на DELL се калибрират най-добре с техния софтуер DUCCS, който пък работи само с хардуер на i1. Някой, който има опит с калибрация на DELL монитори, може ли да потвърди дали това е така? Другият вариант е да се използва DisplayCAL софтуер със Spyder калибратор, но не знам дали резултатите биха били същите. [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Spyder X Pro vs i1 Display Pro за DELL U2722D
Автор: victory13   
Дата:   21-02-22 10:54

хубаво е, че се чудите сега... за да не се чудите и в бъдеще, си вземете i1... [shtrak]

Автор: baron_barbaron   
Дата:   11-03-22 15:36

Категорично мога да ви препоръчам да не си вземате Spyder X, от 4 дни го имам, правих какви ли не опити, хората все изглеждат като марсианци. А съпорт тийма на Datacolor е много зле. Нямам опит с i1, но паяка не става.

Автор: hotsnail   
Дата:   11-03-22 16:27

ами така е Dell ползват софтуера и хардуера на i1.

Dell софтуера базиран на i1 качва профилите в монитора. Конкретния модел май няма хардуерни профили т.е. профила седи само в компютъра Ви. От тук следва, че няма особено значение дали ще ползвате Dell-ския софтуер за калибрация или този на i1 или Datacolor респективно.

Чисто като качество на продуктите и аз не бих купил DataColor.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »