Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде има неонови светлини в София
Автор: aleksiev.photography   
Дата:   30-11-21 12:02

Здравейте!
Искам да Ви попитам, дали някой знае място в София, където има неонови светлини( например на витрина на магазин и т.н.) подходящи за портретна фотография?

Отговори на това съобщение
 Re: Къде има неонови светлини в София
Автор: asahi   
Дата:   30-11-21 12:51

Няма място, където да ги има готови. Произвеждат се по индивидуален проект. Напиши в Гугъл НЕОН СОФИЯ и ще ти излязат няколко фирми, предлагащи тази услуга.

Автор: aleksiev.photography   
Дата:   30-11-21 12:59

Нямам намерение да копувам неонови светлини, май неправилно съм си задал въпроса[smile]
Просто се интересувам дали някъде из столицата, на някоя витрина има изложени такива

Автор: emo99   
Дата:   30-11-21 18:13

Асахи пак не разбра. Господинът търси магазини с такива реклами, за да ги използва за фон. По темата...Нашата столица вечер е ужасно тъмна. Дори уличките по центъра не са осветени. Вижте Дъ мол и около него. Там имам доста реклами. Сградите срещу мола също са добре осветени. Мусагеница - сградата на ПИБ( Цялата фасада е с лампички. Преди коледа слагат и няколко големи елхи, които вечер са хубаво осветени. Пощад"Света Неделя"- Хепи(има голяма реклама). Нека и други споделят :-)

Автор: landstar   
Дата:   01-12-21 16:01

Баш неонови няма. Демоде са, пък и всичко мина на ЛЕД. Освен това с годините се повредиха и никой не ги ремонтира. Според мен ако нещо въобще е останало то е по тия мизерии по Пиротска - от
Халите до Хр. Ботев. Прочие, АМАРА ЛАЙТИНГ е водеща фирма в ЛЕД - проектите. Иди в магазина им на ул. Буная - имат изложени различни ЛЕД изпълнения, ще позамажеш малко да не личат светодиодите и вот тебе неон! Аз лично обаче щях да го направя на Фотошопа.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »