Автор: Darksorrow
Дата: 22-12-21 18:18
Vinsent, на всички желая съдбата да е рекла да сме здрави и по Пътя си убедени - в посоката, която е важна лично за нас.
Ако това имаме, другото се подрежда - ето, например аз съвсем често пия следобедни капучинота точно във Фотосинтезис и макар светът да е към момента малко особен, все още гледам да се появявам регулярно там. Ако се случи да се засечем, удоволствието ще е мое.
Знаеш ли, навремето аз тръгнах именно от фф.нет и корените, мисленето и подходът ми към създаването на изображенията и към момента са до огромна степен фотографски. Самата логика на подредбата на сцената, осветлението и тн, и тн идват именно от тях, независимо, че с времето осъзнах, че само чрез традиционните фотографски практики просто не бих могъл да стигна до там, докъдето винаги съм усещал за нужно лично аз да достигна - разбира се, първо в главата си.
И до момента още не съм, но че изобщо имаме шанса да си пишем неща като тези, то е вече, вярвам, немалко.
Всъщност, тази серия не беше планирана да я има по принцип, но той животът рядко се интересува чак толкова от нашите планове, знаеш, и почувствах за нужно да я реализирам посредством каквото там времето, животът и безкрайно дебелата ми глава са ми дали възможността да науча и да мога на този етап от практиката си. И истински ценя всичко, защото зная, че не на всеки е дадено и съм безкрайно благодарен - за него и за хората, с които този Път е бил споделен.
И ако показаното тук е било по някакъв начин ценно и интересно и за друг, това е вече повече от очакваното и е удоволствие да го чуя, защото е гарантирано много искрено, но и, наясно съм, малко интровертно и самовглъбено.
Оригиналите от галерията, разбира се, се продават - в света ще съществува единична бройка от всяко едно от тях (отделно от авторското копие) - само тези, показани на стените. При интерес към спокойно можеш да попиташ хората там или директно мен самия.
При всички положения за думите благодаря на теб, а и на всеки, който е избрал от собственото си време да посвети.
Светли дни да са идните.
И.
|
|