Автор: ivanino
Дата: 09-10-21 21:01
До Автор: uri64
Дата: 09-10-21 14:56 и всички, които са писали в темата или са прочели постовете:
uri64, явно ти ходиш редовно при съответните специалисти, но си пропуснал този месец! Вземай си правилно лекарствата - в някои случаи помагат! Не разбирам какво правиш във форум, който определяш като "септична яма"! Това обижда ВСИЧКИ тук!
Пуснах темата за по-умните хора!
Защото се зачетох в една друга тема: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1954814&t=1954814&phorum_uriauth=
Този форум все още съществува благодарение на тези, които гласуват за чужди снимки! И тук не става дума изобщо за менопаузи, в които са изпаднали някои хора, нито за истерии, точки, лайкове и др.п. Знам, че и друг път се е коментирал този проблем, но не виждам нещата да са отишли в по-добра посока! Напротив! Та, за това...! Виждам, че активност са проявили точно такива "автори", които имат по 3, 4, 127, 284, 28, 21 (по ред на номерата...) гласувания за 1 година! И, вижте - аз драма нямам по този въпрос, но се питам какво правят тук тия, които не им пука за съществуването на форума! Аз съм тук от 2005-а година, приятно ми е общуването с колегите, помня как се разви този форум през годините и не ми е безразлично неговото съществуване! Исках да чуя мненията на по-сериозни автори, но тук, открай време, много по-голяма активност проявяват хора, които не разглеждат и не гласуват за снимки, а дебнат кой какво е написал във форума, за да се заядат с него! Приятна вечер на всички!
П.П.: Ако дребните заяждания продължат, ще затворя темата, защото по принцип трудно се променя нещо, което не съществува! И за да ви е по-спокойно на всички!
|
|