Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Wifi на Nikon D7200 не работи.
Автор: Hiron   
Дата:   22-08-21 22:24

Здравейте, не знам какво се случва с Wifi на фотоапарата, но не иска да работи. Програмата на Nikon e изтеглена и инсталирана на телефона. На Xaiomito зарежда и изписва "Няма Интернет". Зимата всичко работи, сега не иска. На фотоапарата всичко е според указанията...Wifi....ON, избор изпращане смарт устройство вкл.Комуникация близко разстояние....OnЧерпя по бира за съвет :-)

Отговори на това съобщение
 Re: Wifi на Nikon D7200 не работи.
Автор: vga   
Дата:   22-08-21 23:00

Първо се връзваш към WiFi мрежата, която апарата прави, и след това пускаш приложението [smilie3]

Дата:   23-08-21 01:05

Това и правя. Не ще.

Автор: winnerkn   
Дата:   23-08-21 12:20

Провери дали няма нова версия на приложението. Случвало ми се е като не си ъпдейтвам приложенията да не работят коректно.

Автор: Yog   
Дата:   23-08-21 16:10

От епохата е. Xaiomi-то е от 21-ви век, а апаратът от Каменната ера. Затова не установяват връзка [smilie5]

Дата:   25-08-21 00:05

Каква епоха..? [smilie11] Фотоапаратът си е нормален, върши работа. Това е важното! SnapBridge не е съвместим с този модел, не знам защо съм решил да го тегля, а и хората се оплакват, че дава доста бъгове. Сработи с WirelessMobileUtility, което съм ползвал и преди. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »