Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой ползва ли Premiere Plugin Flicker Free
Автор: vga   
Дата:   17-08-21 12:24

Здравейте,

необходимо ми е да премахна един flicker от няколко видео файла, като plugin-ът Flicker Free на Digital Anarchy върши работата в демо версията. Само че струва 150 долара, и не ми се плаща толкова за единичен случай. Някой ползва ли го и да го е купил, ще си платя за конверсията на файловете, просто цялата сума не си струва за това. Благодаря за помощта!

Отговори на това съобщение
 Re: Някой ползва ли Premiere Plugin Flicker Free
Автор: Han_Solo   
Дата:   17-08-21 17:49

Има доста решения, ама всичките са платени - не само споменатата от теб, но и на Neat Video, и една друга програма - DaVici Resolve, ама в платената и версия, не свободната... и не винаги работи като хората, качи някъде семпъл от няколко секунди да видим как е и съм сигурен че ще се отзоват хора, може и аз да помогна в зависимост от формата на материала, че компа ми е за ъпгрейд [smilie3]

Автор: sakuraki   
Дата:   18-08-21 10:55

Има и по - лесен начин дублираш видеото и го слагаш на нова писта, след което го местиш с 1 кадър напред от долното и така няколко пъти ако трябва и стават нещата.

Дата:   18-08-21 13:22

sakuraki, пробвах го това, но не схващам - трябва Opacity-то на горното копие да е по-малко ли? Иначе си пуска едно и също... нещо бъркам.

Дата:   18-08-21 14:42

Han_Solo, да, и Resolve върши работата и филтъра маха flicker-a, но пък съм със слаб компютър без външна видео карта и рендерира с 2 fps. [smilie9]

Автор: sakuraki   
Дата:   18-08-21 23:57

VGA, сори сега се прибирам от работа. Точно така е , както си го описал , ето този клип е кратък и точен https://www.youtube.com/watch?v=P5HBocOI_dk

Дата:   19-08-21 11:01

Благодаря за коментарите, 18 часа по-късно, 20-минутния ми материал е пререндериран и с махнат бандинг :)

Ако някой се интересува занапред - при статични кадри методът на sakuraki дава що-годе добър резултат. Плъгините De:Flicker и Flicker Free дават фантастичен резултат без значение от кадъра, но струват 250 и 150 долара. Resolve маха с лекота фантастично също, но изисква външна и хубава видео карта. Толкова по темата, може на някой сватбен видеограф да е полезно, когато нямаш контрол върху осветлението. [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »