Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся партньорство със сватбен фотограф срещу заплащане
Автор: nacho1   
Дата:   08-06-21 19:48

Здравейте, фото-съфорумци

Търся колоборация (партньорство) със сватбен фотограф. От няколко години живея и работя в чужбина и сега имам възможност да предложа услуга към агенция за организиране на събития и евенти. А аз съвсем не съм професионалист в това и от няколко години не съм се занимавал с фотография и затова търся партньор, които предлага подобни или същите фотографски услуги в България.

Техническата част със заснемането на събитията и конвертирането им в популярни формати ще е мое задължение, но направата на фото-албуми, слайдове и продукти за спомен и арт детайли и "гъдели" за клиентите от събитията леко ми убягват като опит и идеи. Та, затова реших и да потърся измежду най-добрите (което съвсем не е водещо за момента, добре знам, че качеството най-често се определя и от цената за труд) тук във най-големият и популярен Бг фотографски форум.

Силно се надявам, че дори и някой да няма възможност да ми съдейства (срещу заплащане , разбира се) ще познава някой приятел или познат дори и ентусиаст за момента, който би могъл да ми помогне в пост-обработката и оформянето на всякакви фото- и принт-услуги за подобни агенции на събития. Агенцията очаква готови и завършени предложения и оферти от всякакъв вид услуги и продукти свързани със сватби, тържества и рекламни семинари.Ако имате познат фотограф или фото-студио, печатни рекламни студиа или просто познати с които сте работили бихте могли да им предадете номерът ми и ще се радвам да се чуем и побъбрим.

Ще се радвам да се свържите с мен за да обсъдим вашите идеи или труд на 00 44 7511 097808 . Имам всякакви видове месенджъри, но е най-възможно на се свържите с мен на What'App.

Благодаря Ви, че отделихте време да прочете обявата ми.


Отговори на това съобщение
 Re: Търся партньорство със сватбен фотограф срещу заплащане
Автор: shadow...   
Дата:   10-06-21 19:42

Gecata той е член на тази група и видео....+886625802...

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »