Автор: hotsnail
Дата: 25-04-21 01:04
Какво заработвам бе пич. Айде кажи какво заработвам? А или ще се извиниш? Ше има ли поне един човек, дето като напише глупост, да се извини?
Аман у тоя форум сичките големи съдии станахте.
Не пич нищо не заработвам във форума. Нищо не заработвам от фотография.
Кое им е наред на първите никони? Батерията ли им е наред? Буфера ли е наред? Картата ли е смислена? Две карти ли имат? Кое е наред? Един д7000 на повече от 10 години е по-смислен. Тия никони са неадекватни, както бяха първите поколения на Сони и точно както бяха първите опити на Канон.
Странно е, защото и Канон и Никон доста изчакаха и видяха кое работи и кое не при Сони. Никон дори имаха реклами, дето осмиваха малките батерии на Сони и едната карта! Защо трябваше да повторят грешките, нямам идея. Ама е на факт, направиха го.
Как тая смешна батерия за 300 снимки е добра бе пич? Това нормално ли е в професионална камера като z7 за 5-6 бона да няма батерия за поне 600-700 кадъра по стандарт. Аз знам, че реално изкарват двойно, ама една сесия е 1000 кадъра, а една сватба 2-3 хиляди, нали?)
Кое е нормално професионална камера да няма буфер? Такова чудо не е имало преди тия z+ки бе. Некс-5 дето беше 200 грама камера имаше буфер. Как не намериха в 5 пъти по-голямо тяло място за буфер? Това нормално ли е?
Нормално ли е да те карат да купиш карта за 300 евро, която камерата посмъртно не може да уплътни от към скорост на писане? Нормално ли е?
А защо само една карта? Ами ако е дефектна и умре. Да електроника е и умира. Освен това флаш паметите имат ограничен брой цикли и умират. Ако я ползваш няколко пъти на седмица има съвсем реален шанс да умре преди края на третата година. Нормално ли е професионални камери да нямат бекъп? Нормално ли е? Какво ще говориш на младоженците като ти умре картата и си изгубил снимките им? Да направят нова сватба ли бе пичага? А ти какво заработваш?
Ако нямаш кинти, любител си и искаш фул фрейм ок. Снимат добре. Дори първата А7 дето за под 1000 лева се намира снима супер добре. Ама има доста трудности. Защо да не си го кажем директно?
А ти да не би акции са имаш във Никон или във фотосинтеза та толко си се обезпокоил? Нямаш нали. Ми тогава не пиши глупости.
Прочети пак какво съм му написал на човека. Помисли малко дали е тъй или не е и се спри с тъпотиите.
Той ще си земе каквото му е на сърце.
ПП прочие аз сега съвсем съзнателно си взех камера с един слот. Ама е двойно по-малка от Z-ките. Жертвам нещо, но и получавам нещо. Аз сватби не снимам. Отделно е, че сега има начин да си бекъпвам малко количество критични кадри, докато снимам. А Z-ките са колосални и ....защо няма втора карта?
Публикацията е редактирана (25-04-21 01:19)
|
|