Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 снимките в личните профили
Автор: мара   
Дата:   17-09-20 23:07

Искам да си видя наколко по-стари снимки. Преди можех да ги разглеждам на страници и можех да се ориентирам някак по дати, спомен за определен кадър.
Сега нещо не успях да се ориентирам КАК да стигна до по-дълбоките дебри на чувала със снимките?
някой да има решение?

Отговори на това съобщение
 Re: снимките в личните профили
Автор: asahi   
Дата:   17-09-20 23:20

Ами то затова преди да се качва се мисли, че ще трябва да стигнеш до него. Ти си натворила 1GB шедьоври.

Ей тази ти е най-отдолу:

https://photo-forum.net/static/site_pics/2006-04/2_1146117736.jpg

Автор: Djoro   
Дата:   18-09-20 08:46

А ми Мара, писах.., писах.., че снимките при всеки Автор трябва да могат да се разглежда като в художествена галерия общо, да си избереш някоя и да си я отвориш, казва се контактакт шит. Сега въртиш нагоре и надолу и нямаш общ обзор,тромав достъп. Пак ли стари теми, аз дори от „нови предложения” не мога и не знам как да мина директно в „избрано”,но за успокоение търся вината в себе си. Лек ден на всички!

Дата:   18-09-20 09:46

ми аз търсих, търсих вината в себе си...ма всъщност ми е важно да си намирам снимките, когато потрябва, а не вината [smilie18]
та затва ми се ще пак да мога да ги виждам на страници :)

асахе, мене ми е важно да видя некви неща м/у първата и последната, без да ставам луда калинка.
знаеш ли некъф начин?

Автор: doktora   
Дата:   18-09-20 15:14

И мен ме дразни това.Също е тегаво,когато трябва да отиваш назад и все да натискаш "зареди още".Отделно,когато реша да изтрия някоя снимка,след това ме праща най в началото отново.И пак натискай,натискай...
Досадно!И аз си искам предишният облик.Много по-лесно и приятно в боравеше.Вземете от старото доброто и вкарайте в новият ФФ с хубавите нови функции.

Автор: nyamago   
Дата:   18-09-20 15:45

Точно облика не е нужно, но полезните функции могат да се върнат/вкарат в новия облик. Повече избори за сортиране (например по дата, но отзад-напред), скачане директно в дадена страница без безкраен скрол, филтриране по категории, освен по 'А' и 'Б' гласове и пр.

И това да не е само за лично ползване, а за всеки посетител на профила - освен ако авторът не си е заключил снимките за разглеждане от други. Нали отиваме в профилите на хората да видим нещо интересно, желателно е навигацията и търсенето там да са по-лесни?
[shtrak]

Дата:   18-09-20 17:02

[smilie8] просто се изумявам, че дося не са повдигани тия въпроси, ако причината не е в моето предкомпютърно устройство!
ако бях сигурна, че са истински проблеми, а не мое недоглеждане - щях да съм питала мнооого по-рано. [smilie11]

Дата:   18-09-20 17:47

^ Повдигани са, имаше 2-3 теми където админите предложиха на обсъждане новия дизайн. Помня, че имаше въпроси около реда на показване, сортиране и пр. Мнението на потребителите беше чуто и се обеща съответна функционалност.

Такава се въведе, но е доста ограничена - примерно сортиране само по 3 параметъра: 'А' точки, 'Б' точки и дата (но само в обратно-хронологичен ред, отгоре най-новите).

Това го приех като междинно положение в процеса на доработка на сайта, но май е останало окончателно и се счита за достатъчно. Не е. (Достатъчно), но трябва 34567 потребители да излязат с твоето оплакване, за да се оправдае някой час от програмиста да добави исканите функции.

Иначе икономиката на предприятието не позволява да се угажда на всички прищевки. Мразим, ама това е положението [smilie2]

Автор: ppaulina   
Дата:   18-09-20 18:18

Да, на страници беше бързо и удобно.

Дата:   18-09-20 19:52

Това имах и аз предвид.Не съм се изразил правилно.Миксиране межух доброто старо и необходимото ново.

Автор: terminator   
Дата:   18-09-20 20:12

Мдаа, тъпо е така, преди по старници бе доста по-удобно и по-бързо ...

Дата:   18-09-20 20:46

И що си траете?Мара трябваше да разбуни духовете.Аз също писах на админите,ама не се чу много.

Дата:   19-09-20 00:50

ей затва не им пиша.
писала съм многократно още преди години, писала съм за най-различни неща - преди, а и в по-нови времена.
ако имаше ефект - пак щех да им пиша.
но няма никакъв смисъл.

Автор: lubmiryanev111   
Дата:   20-09-20 11:01

Ама наистина е направено много тъпо умишлено да искаш да развалиш нещо пак не можеш да се сетиш да го направиш така

Автор: asahi   
Дата:   20-09-20 16:49

Сортировката в Google Photos е много удобна - групи тъмбчета по локации, по месеци, по години.

Автор: Shilo   
Дата:   21-09-20 21:44

Здравейте!
И на мен не ми харесва сегашния вид на показване на снимките! И мен не дразнят изброените по-горе несгоди. Изключително неудобно и изискващо много нерви, докато се намери дадена снимка. Админите се оправдаха, че потребителите искали мобилна версия. Да, но Фото Форум не е фейсбоклука! Тук са ценни снимките, нали така?! Вярно, гледането на снимките в 90% е от мобилни устройства. Нека не забравяме, че Фото форум е сериозен фотографски сайт, а не нещо друго. Снимките се обработват и качват от персонални компютри, а не от мобилни устройства.

Моля ви, админи, върнете отново стария изглед на потребителските профили!

Желая ви успехи!

Дата:   21-09-20 22:16

И аз съм с две ръце 'за' - н НЕ за стария изглед (новият е не само по съвременен, но и естетически по-добър). Всички тук искаме старата ФУНКЦИОНАЛНОСТ, която беше много по-добра. Искаме:

- Разглеждане на снимките в произволен ред, включително...
- Отзад-напред (хронологично от стари към нови), включително...
- Бързо скачане с един клик до произволна страница, БЕЗ скрол
- Сортиране по повече параметри, напр. по категории ("искам да си видя пейзажите, а не портретите", например)
- Всичко това както за собственика на профила, така и за посетителите му
- Контрол какво точно ще види посетител ако влезе в профила ни. По-рано имаше някакво 'портфолио', което можехме да подбираме и редим - сега го няма в профила. Може да се използват филтрите и сортирането ако се знае, че най-напред това се вижда при влизане...

Много ли искаме? [smilie8] [smilie11]

Автор: Shilo   
Дата:   22-09-20 18:41

Явно е много... :(

И струва ми се, посетителите и авторите, които качват снимки, сякаш малко понамаляха от известно време.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »