Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Воден басейн за снимки около София
Автор: Славчо1989   
Дата:   26-08-20 21:24

Здравейте, търся езеро, язовир, река, водопад или нещо такова, в което мога да потопя един модел и да го снимам.Обект в района на София.

Отговори на това съобщение
 Re: Воден басейн за снимки около София
Автор: Djoro   
Дата:   26-08-20 22:20

На 400 км.от теб има море, пали колата и готово. Само моделът ти да не ти бие шута, да тръгне след някой загорял от слънцето „гларус”! А ма при чак такъв проблем за водоизточник..., от скоро ли си в София? „..Да потопя модела във водата...”, възхищавам ти се.., амбициозно творчество!

Автор: kvakioh   
Дата:   26-08-20 22:39

По Витоша- Бистрица или Железница. Да се има впредвид, че въпреки че е лято водата в такива реки, водоеми си е студена.

Автор: Yog   
Дата:   27-08-20 00:53

В езерцето в Казичене, което носи гръмкото име Хидропарк Казичене, знам че е позволено влизането. Карат водни ски, примерно. Но никога се съм се интересувал може ли да се ползва за снимки [smilie3]

Автор: Konstantinov   
Дата:   29-08-20 18:40

Комплекс Мелниците на Горна Малина.Езеро с мостик с цветя и завършвак с рононда и антични барелефи,в зависимост от настроението може да се възприемат като кич,неподдържано,а според мен готино място защото нямаше наша музика.По едно време малко латино чалга ме подразни ама се издрържа,поначало мразя всякакви звуци,иначе говор и шум от машини не ме дразнят.Има дървета и пейки около езерото,водни колела,зоопарк,може да яздиш кон,има мелници със стаи за гости,водни пързалки,вип зона ,ресторант на езерото паркинг,платен и неохраняем - всичко изобщо,няколко басейна с чадъри и шезлонги.Не знам дали работи ,миналата година ходих 5 пъти.

Публикацията е редактирана (29-08-20 18:44)

Автор: мара   
Дата:   30-08-20 07:03

ебаси...

Автор: hotsnail   
Дата:   30-08-20 14:04

Това не го ли питахте в няколко фейсбук групи вече?

Отворете си гугъл мапс и си харесайте нещо синичко. Има богат избор.

Не виждам смисъл и начин хората тук да Ви помогнат....

В крайна сметка Вие искате да направите специфичен кадър и най-добре си задвижете задника, да си подберете подходяща локация....

Ето Ви един от археобразите на жена давеща се от любов в езеро.....

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/94/John_Everett_Millais_-_Ophelia_-_Google_Ar

Офелия

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »