Автор: Stef1
Дата: 23-08-20 11:49
Не си много прав, Yog. Тук не е пълно с киселяци. Тук е пълно с комплексирани, егоцентрични индивиди, които ако застанат пред теб, вероятно няма да се изказват толко плоско и подигравателно, за да се опитат да изглеждат умни. Уви, такъв тип хора трудно успяват прикрият елементарното си, неадекватно мислене по-дълго от няколко минути.
Изобщо не ме интересува, Djoro, какво сте завършили и дали подмятате дъската за рязане. Бъдете здрав и неадекватен и си преценявайте каквото искате и както искате.
Няма нужда се опитвате да изпъквате с безсмислени коментари, просто ей така, без дори да имате представа каква е моята идея и защо искам да ги погледна. За изследователския инстинкт няма да коментирам нищо. От самия коментар ми става ясно, че само неосъзнат и комплексиран, вероятно отегчен и закърнял чичка, би се изказал подигравателно по адрес на някой, който събира всякаква информация и се интересува, за да изпозлва всичко налично като инструмент при избора си на камера.
Характерна черта на слабите и комплексирани хора, е че когато видят някой, който е в грешка или смятат, че е в грешка (това са две различни неща) в никакъв случай не биха му помогнали и не биха разглеждали "грешката" като интересен казус, за да научат нещо и двамата. Те просто биха го смачкали, за да избият някое комплексче и да се почувстват горди, че са по-по от "тоя балък, дето нищо не разбира". :)
(За съжаление и това, което съм написал горе, вероятно няма да бъде разбрано правилно, но и това е..вече все по-рядко срещано и съм наясно, че не всеки е адекватен и нормален)
Със здраве. :)
Публикацията е редактирана (23-08-20 11:54)
|
|