Автор: Slivenski
Дата: 31-08-20 12:59
Куратор на латински означава човек, който се грижи, наглежда и лекува.
Не знам точно с какви права ще са кураторите във форума, но смятам, че трябва да могат да изваждат определени кадри от галерия "Избрано", ако те не отговарят на естетическите, художествените и техническите изисквания на Фото-форум.
Естествено, това не означава да минеш с балтията из галериите. Примерно двама или трима от кураторите, ако преценят, че дадена снимка е слаба, тя да излиза от галериите, но да си остава в профила на автора й, все пак. И винаги да се дава обяснение защо – примерно, защото трима от кураторите са преценили, че тя не отговаря на съответните стандарти.
А теми от рода на „Тия снимки стават/не стават“, само могат отново да превърнат форума в онова неприятно място, което беше преди 6-7 години.
Винаги съм казвал, че ако не можеш да критикуваш така, че критикуваният да си помисли, че му правиш комплимент, значи не ставаш за критик.
А, да - за да не ме обвинят в лицемерие, трябва да призная, че аз също съм допринасял понякога за "неприятното място", затова вече гледам по-рядко да пиша. Извинил съм се на хората, с които съм се държал грубо, повечето приеха извинението ми... Животът продължава.
Публикацията е редактирана (31-08-20 13:19)
|
|