Автор: BumpeR
Дата: 27-07-20 08:37
Здравейте,
Мислех да не се занимавам, но честно казано все по-силно впечатление ми прави как отвратителни снимки стигат до "избрано" и събират към 30-40 Б рейтинг и над 100 А, а други доста по-симпатични губят видимост.
Естествено, страхотните кадри не се влияят от това и пак си правят рейтинга, но в "средата" цари някаква порочна практика, явно заимствана от инстаграм (аз ше те лайкна, ако и ти ме лайкнеш). Ще ви дам конкретен пример и какво получих преди месец в пощата си от Автор, който спами с абсолютно бездарни кадри, но явно се радва на популярност в сайта, предполагам заради тази му тактика :
https://i.ibb.co/ZfqHFym/Capture.jpg
Може да му разгледате профила и да видите какви явни недоразумения са с по 20-30 Б рейтинг, което говори и за въпросните Б-та по какво усмотрение гласуват.
И се надявам, да виждам повече критични коментари, когато "seen"-нете или гласувате с "2" за определена снимка, щото е най-лесно да напишеш "!!!" и дадеш злато, но не смеете изобщо да давате критика, някой да не ви нарочи и да спре да ви "лайква", а мишкувате анонимно.
Аре.. от мен.
|
|