Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки на София от високо.
Автор: MrWrong   
Дата:   04-05-20 21:28

Здравейте,

имам доста голямо влечение и интерес към панорамните снимки из София в градска среда - на покривите на големи блокове или хотели, където се открива максимално добра гледка над града.

Може да звучи тъпо, но това ми е наистина голям блян - за снимане или дори само за гледка.

Бил съм на заведението The View в Милениум - преди да го закрият, наистина страхотна гледка. На панорамният ресторант на върха на парк-хотел Москва - също добра гледка.
Другите, така да ги наречем панорамни заведения тук не са кой знае какво - The Corner, Corso и др.;
Що се касае до високите блокове - бил съм на един - един от двата високи соц. блока в Красна поляна до ОМВ-то - със свободен достъп - топ панорама.

Знаете ли и вие такива местенца? Високи блокове, с достъпни покриви фокусиращи се върху страхотна софийска гледка : ))

А що се касае до хотелите - Хемус, Родина и Маринела са наистина гигантски конструкции, изградени на доста сериозна надморска височина. Някой има ли представа дали е възможно да се пробие до някой от покривите им :D

Ако има ентусиасти с подобни влечения - да драскат на ЛС - времето се стопля и можем да ходим заедно. [beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »