Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Godox x pro N радио синхронизатор
Автор: velkowww   
Дата:   20-03-20 17:41

Здравейте колеги. Може ли мнение за въпросният радиосинхронизатор. GODOX X Pro N Ползвал ли го е някой и дали може към него да се вържат светкавици от различна марка. Тоест: Светкавиците ми са Meike, Yn560 4 като Мейкето е за Никон. Имам и Metz която пак е Никонска. Та ако са настроени на една и съща честота група и канал дали ще се палят от тригера? Не ме интересува ТТЛа дали ще работи или не.

Отговори на това съобщение
 Re: Godox x pro N радио синхронизатор
Автор: hattori   
Дата:   20-03-20 21:27

Тригерът сам по себе си ще пали само светки Годокс с вграден радио приемник или светки (може и други марки, но няма 100% гаранция) без вграден радио приемник, но с добавен външен радио приемник от Годокс.

Честотата и канала само не са достатъчни за да има съвместимост. Важно е и по какъв протокол се комуникира, а това всеки производител си го прави различно.

Аз например имам един радио тригер за една специфична светка, а другата светка мога да я добавя в slave mode (това разбира се изисква разполагане при което втората да 'вижда' светлината от първата).

Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"Faces" от Paulina Kadreeva - 2 коментара
"Фотосесия на лъвицата от Зоопарк - Ловеч" от Емил Христов - 0 коментара
 Re: Godox x pro N радио синхронизатор
Автор: Konstantinov   
Дата:   21-03-20 00:14

Имам светкавица годокс за сони 685s и я паля със тригер за никон x1n ама фотоапарата не е в мен да пробвам дали работи ттл и хсс но като натисна копчето тест на тригера светкавицата светва.Настройките са светката слейв ch1 ttl A и на тригера също 1 ттл и А като натисна тест светва.На екрана на светкавицата се изписва никон разбира че я паля от никон.Като я управлявам със сони тритера пише сони.Добре че чета тука мислех че като светкавицата е за сони се пали само със сони тригера.Трябва да се натисне няколко пъти да зацепи ,аз завъртях главата нагоре и тогава като натиснах тест стана после като се изпише никон почва да свети при всяко натискане.Публикацията е редактирана (21-03-20 02:40)

Отговори на това съобщение
 Re: Godox x pro N радио синхронизатор
Автор: velkowww   
Дата:   21-03-20 02:36

Благодаря. И аз подозирам че ще стане.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »