Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Добър сервиз за фотоапарати в Пловдив
Автор: djambazovphoto   
Дата:   09-12-19 10:02

Здравейте,може ли да ми препоръчате добър сервиз за фотоапарати в Пловдив марката е Canon 70d

Отговори на това съобщение
 Re: Добър сервиз за фотоапарати в Пловдив
Автор: cubanos   
Дата:   09-12-19 10:11

То в България няма такова чудо, ти в Пловдив...И аз съм в Пловдив и имах едно 70д което в от Зентекс ми каза, че няма смисъл да го оправям ще струва колкото да си взема друг. Но човека ми оправи 6д-то. И двата ги бях понамокрил. Занесох си лятото обектив в пан сервиз, че имах проблем с фокуса, директно ми каза в Италия и прегледа само ще ми струва около 70лв. Чудя се тези дали могат да сменят и един ремък на апарата или той в Италия... Трагично положение е канона

Автор: rumensh   
Дата:   12-12-19 11:20

Абе не разбрахте ли ,че пан сервиз в Пловдив ремонтират печки,перални,хладилници ако вашият апарат го опиличавате на горе изброените артикули носете там.....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: cubanos   
Дата:   12-12-19 11:50

То същото важи и за този в София

Автор: rufani   
Дата:   12-12-19 20:14

и на мен веднъж ми се наложи почистване на сензор и попитах в пан сервиз......отказах се много бързо и си го почистих сам.лек диалог...
добър ден , почиствате ли сензори на апарати сони.
ммммм,ами то сони е рядко срещана марка...

аййде чао..

Автор: Nikel   
Дата:   29-12-19 18:06

Каква Италия, за Канон отивате на екскурзия до Истанбул, давате нещата първия ден и ги вземате на следващия ако имат частите в наличност [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »