Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ при избор на лаптоп.
Автор: aidend   
Дата:   08-12-19 18:50

Здравейте приятели, преди около месец, ми откраднаха лаптопа. Беше Asus ROG GL503 и доста си го обичках. Сега е време за нов. Нямах достатъчно време да тествам,стария лаптоп но общо взето за обработка на снимки, и музика беше идеален. музикант съм, не успях да го тествам за обработка на видео.

Чудя се дали да си купя същият модел или нещо по-добро.
Ще се ползва за обработка на снимки, музикални записи и. редакция на музика и видеобработка. Като за видеообработкаотка, ще са някакви елементарни клипчета и неща които сам ще правя. HD резолюция.
Четох, че най-удачният вариант е компютър но аз често пътувам, не се застоявам на едно място и лаптопа е идеален вариант за мен.

Кой е най-добрият вариант до 2500 лева. Пристрастен съм кам Rog версиите на ASUS. Но може и нещо друго.

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ при избор на лаптоп.
Автор: ss_sgp   
Дата:   09-12-19 09:17

http://tiny.cc/8gffhz

https://www.amazon.com/Dell-Precision-i7-7700HQ-Certified-Refurbished/dp/B075FJ2ZR2

И подобни Dell Precision лаптопи. Със сигурност по-добри от предишният Ви, за съжаление за подобна сума не и чисто нов.

Публикацията е редактирана (09-12-19 09:23)

Автор: kalvados   
Дата:   09-12-19 09:35

В OLX има обява за HP ZBook G4 17"IPS, QuadCore 770OHQ i7 3.8GHz, Quadro Р3000 16/256 - 2400лв.Звяр,който ще е актуален поне 10 години.За Dell Precision не те съветвам - сервизите са пълни с такива! [beer]

Автор: imitev   
Дата:   09-12-19 21:56

Минимум 20 според мен :)

Автор: Hsathv   
Дата:   10-12-19 00:27

Няма проблем пак да си вземеш пак ROG версия на Asus. Прекрасни машинки. Но погледни и аналозите им от HP серията OMEN.
omen

Автор: nsirakov   
Дата:   10-12-19 07:37

Аз взехх зенбук дуоо...доволен съм

Автор: dilomski   
Дата:   10-12-19 08:39

Само не си взимай Леново - китайски боклуци.

Автор: RossT   
Дата:   10-12-19 09:36

Колега,

Изказвате се неподготвено. Lenovo имат прекрасни машини във високия клас, напълно в духа и качеството на най-доброто от годините на IBM.

Автор: Hsathv   
Дата:   10-12-19 10:12

Имаха, имаха. Вече нямат.

Автор: espergaro   
Дата:   10-12-19 12:35

Аз също разглеждам от известно време за нов лаптоп и все още не мога да се спра на подходящия за мен. FHD екраните дори на топ класове като HP ZBOOK 17 G6, lenovo p73 покриват 72% sRGB. При 4к дисплейте е по-добре 95%, но все пак говорим за машини, които струват 5000-6000 лв. и то купени от САЩ, тук са още повече. Всички препоръчвани в нета и ютюб са 15 инчови.

Автор: Mogila   
Дата:   10-12-19 13:58

espergaro Еми погледни дел XPS.

Автор: espergaro   
Дата:   10-12-19 15:34

Могила, благодаря за съвета. Гледах го, страхотен цвят, но е 15 инчов, а ми се иска да е 17. Другото, което ме притесни там е, че не знам 4к как би изглеждало на 15-ка.

Автор: aidend   
Дата:   10-12-19 15:54

Благодаря на всички за мненията.

Автор: StraightEse   
Дата:   10-12-19 15:54

Аз съм с ROG GL702VM вече четвърта година и нямам никакви оплаквания от машинката. Някой от по-новите модели ще ти свърши работа.

Автор: Mogila   
Дата:   10-12-19 23:17

espergaro има с фул хд.

Автор: Konstantinov   
Дата:   11-12-19 02:32

Този по тестове го изкарват с най-добър дисплей -94 и 59 процента при реални тестове ,а не рекламата -100 процента ,ама го гледам до над 4-5х евро.Отначало го видях 2500,дори 700 ама употребявани ,аз не бих купил такова нещо втора употреба без гаранция.

Публикацията е редактирана (11-12-19 02:41)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »