Автор: RalchevBG
Дата: 23-04-19 02:04
Здравейте, @ Peyu ,
Да имам кутии и документи. Гаранцията с бона, кутии и книжки са в мен, но както казах, нямам големи надежди.Гледкам сайтовете на заложните къщи из града и продавалничето. По-скоро опитвам да задействам нещата , да се сложат камери на паркинга на ЛИДЛ, защото не ОК топ верига в света да бяга така от отговорност, че не искат да си гледат паркинга и че след толкова много пострадали, те били преценили, че не били нужни камери.
По повод изказването на г-н Nikoneff, който защитава "колегата" си г-н Gecata, аз все още заставам зад думите си, които съм писал когато съм бил все още афектиран от ситуацията, която съм преживял ЗАЩОТО:
Вие го защитавате, че е казал какво да се направи, аз му благодарих за което, но грубите ми думи бяха по повод следващия му коментар как не съм се закахарил, подкрепени с български скоропоговорка и извод базиран на това, за колко време аз отговарям в интернет форум.
Не смятам да продължа да водя този спор, пак казвам, в предния си коментар дадох данни за апарата и обективите, дано някой който търси този модел и обективи, да не попадне точно на тази техника.
Успехи!
|
|