Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пазаруване на фото техника от rhinocamera
Автор: Gregor   
Дата:   08-04-19 14:38

Здравейте. Пазарували ли сте от този сайт? rhinocamera.com Тук ми се струва най-евтина фото техниката или поне обектива на който съм се спрял.

Отговори на това съобщение
 Re: Пазаруване на фото техника от rhinocamera
Автор: smilen_k   
Дата:   08-04-19 15:11

Кой е обектива?

Автор: PhotoBo   
Дата:   08-04-19 18:17

Имат много позитивни ревюта в нета, аз лично никога не ги бях чувал преди този пост. Провери си нещата как стои въпроса с гаранцията и обмитяването преди покупка! Успех!

Автор: espergaro   
Дата:   08-04-19 18:28

Най-евтината техника е в e-infinity. Мои колеги си купиха доста неща от тях и досега проблем не е имало. Уловката е, че гаранцията не е в оторизиран сервиз. Ако нещо стане, сам си я носиш някъде и на тях после им пращаш фактурата. Другият вариант е да им пратиш стоката на тях, те да я дадат в сервиз и да ти я върнат. Колега взе преди година Canon MK4 с 1800 лв. по-евтино. Другото е, че Ринокамера дават 3г. гаранция, e-infinity 1г.

Публикацията е редактирана (08-04-19 18:34)

Дата:   08-04-19 19:15

Искам да купя обектив Sigma 85mm 1,4 art. Трябва ми портретен обектив. Не съм сигурен обаче дали съм се спрял на правилният обектив. Ще се ползва на система Никон.

Автор: Kirev   
Дата:   08-04-19 19:28

https://www.e-infin.com/eu/item/3226/sigma_85mm_f/1.4_dg_hsm_art_lens_for_nikon_f

€839.00(E-infin) срещу €929 в rhinocamera.com

Съдейки по краткия ми допир с обектива, справя се доста прилично.

Дата:   08-04-19 20:56

Благодаря за линка Kirev и espergaro.
Мисля да направя покупка от тук. Не знам защо гаранцията е различна в двата сайта. Дали има нещо общо с качеството на обективите?

Автор: espergaro   
Дата:   08-04-19 21:24

Врътката е, че са т.нар. grey import,да кажем, че партидите са за Хонг Конг и имат право да се продават с гаранция от оторизиран сервиз там. Те обаче ги продават в последтсвие в Европа. Цените са по-ниски, защото няма стандартното гаранционно обслужване, но при разлики от 1500-2000 при камерите и по 1500 за обективите, аз лично бих го преглътнал този момент. Иначе качеството е същото.

Дата:   09-04-19 00:01

Оказа се, че в https://www.e-infin.com за доставка се заплаща 41 EUR
Предвид и по- малката гаранция която дават мисля да поръчам все пак от rhinocamera.com

Автор: PhotoBo   
Дата:   09-04-19 11:54

Gregor, гаранцията не я гледай, както стана ясно ... по-добре да не опираш до нея. След 3 години я го има тоя сайт, я не....

Не те агитирам за конкретен сайт, не ме разбирай погрешно, опитвам се само да ти помогна да си наредиш приоритетите.

Пак казвам - провери си как стоят нещата с митото! Доставката може да ти излезе 2-3лв чрез посреднически куриерски услуги от сорта на Gabco. Успех!

Автор: lamerko   
Дата:   09-04-19 13:29

rhinocamera е стабилен сайт - според мен си заслужават 50-60 паунда заради гаранцията и "чистия" произход на техниката. Това е лично мое мнение на базата аз какво бих избрал - да не ме разберете грешно :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »