Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изпращане до балтийските страни чрез бълг. пощи и проследяване !??
Автор: КАНЮВИГЙ   
Дата:   19-03-19 18:49

Изпращане до Балтийските страни и проследяване чрез бълг. пощи !

Някой има ли опит с проследяване на пратка онлайн както и потвърждение, че е доставена!

БГ пощите казват, че след като напусне страната може да се провери в Литовските пощи.

....но в някой страни има проблеми ...!

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Изпращане до балтийските страни чрез бълг. пощи и проследяване !??
Автор: chrisnoch   
Дата:   26-03-19 02:30

EMS (междумародна куриерска услуга на Български пощи) има проследяване във всички държави. Ползвам съм ги до Франция, Германия и Чехия - нямаше проблеми.

Re: Изпращане до балтийските страни чрез бълг. пощи и проследяване !??
Автор: КАНЮВИГЙ   
Дата:   26-03-19 13:06

Привет!

И аз съм ползвал EMS до Кипър с проследяване преди години и беше много добре. Наистина са нещо като тунингованата услуга на Бългаски пощи, по-сигурна, по-надеждна и опроделено с проследяване.

За прибалтика БГ пощите казаха, че имат проследяване, както и EMS услугата.

Аз обаче реших да си транспортирам пакета до Англия и от там чрез Роял мейл до Литва, тъй като е важен.

В интерес на истината дори и най-скъпата услуга с проследяване, подпис и застраховка предоставяна от кралицата майка и нейните верни поданици по тази "дестинация" е дори повече от една трета по-евтина от EMS, което поражда у мен много въпросителни свързани с негово величество, но този път нашия "монахр" и неговото управление.

Публикацията е редактирана (26-03-19 13:13)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »