Автор: PhotoBo
Дата: 25-10-18 15:27
Пичовете,
Имам запитване за заснемане на новоткриващо се студио за красота. Видях помещението, много е приятно, декорирано отлично, цветно и модерно. Също така е светло - йееее, няма да се налага да ползвам изкуствено осветление. Снимал съм интериор малко, но бях с Никон-а и 20/1.8 и смятам, че се получи горе-долу.
Сега обаче това, с което разполагам е Сони-то и Samyang 24/2.8, a самото помещение не е много голямо. Да, дълго е, но не е много широко и ми се струва, че ще имам нужда от нещо друго (може и под наем да потърся). Та какво бихте ме посъветвали да взема/наема за случая?
ПП: Хората още си синтезират идеите за самите снимки, но споменаха и възможност за дългосрочен ангажимент, което ме навежда на мисълта, че може да променят декорацията често или пък да изискват след време да правя снимки на клиентите и услугите, които предлагат, например - ноктопластика, фризьоство, грим, разкрасителни процедури...
Сега да не вземете да ме храните защо пък се захващам с тоя комерс - гладни години са братя, трябва да се работи нещо
|
|