Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има ли някой, който ползва Polaroid SX-70
Автор: polaroidfan   
Дата:   14-10-18 22:01

Здравейте,

има ли някой , който ползва Polaroid SX-70, бих искал да сподели опит, тъй като фотоапарата е доста специфичен и макар да съм изчел всичко в нета, все още имам нужда от някои препоръки.

Отговори на това съобщение
 Re: Има ли някой, който ползва Polaroid SX-70
Автор: nsirakov   
Дата:   15-10-18 06:55

Полароида... само го мечтаем :)

Дата:   15-10-18 13:01

Привет.В какъв смисъл само го мечтаете?

Автор: nsirakov   
Дата:   15-10-18 23:31

ми, като ни хване носталгията си мечтаме, а като му видим цената на консуматива и се връщаме в реалността ;)

Автор: Nik1   
Дата:   16-10-18 08:46

Колега "Фен на Полароид", (регистриран преди 2 дни), морално е да си платите за реклама във ФФ, вместо да разархивирате теми от преди 7 години

Дата:   16-10-18 14:49

Консуматива е скъп, това е факт.И на мен ми се плаче, има разни хора в интернет, които модивифицрат, едните MINT го правят да работи с филм 600, имаше и едни други, които пък го правят да работи с този новият филм, който ме малко по-евтин, ама става малко грозно, някаква пластмасова приставка с батерия слагат отдолу.
Кофтито е, че докато се науча да насторйвам правилната експозиция ми отне 2 филма на проба и грешка. Сега горе-долу съм в час, но ми се щеше и други мнения да чуя.Също ме интересува някой дали ползва модела SONAR с аутофокуса, това животно не съм го виждал, а ми е интересно да видя и снимки от него.Малко ми е грозен на външен вид честно казано сонара.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »