Автор: Simbon4o
Дата: 29-09-18 20:48
Ъъъъ сори ама всяко сони може да си прехвърлиш снимките от него на телефона и там да си отвориш лайтруума... и няма да се мъчиш, мисля че и останалите марки имат вече тази екстра... струва ми се и доста по-удобно да обработваш на телефон вместо на тежката камера от хлъзгав материал и със странна форма. Бях разцъквал самсунгското чудо Galaxy NX и отначало ми се стори готина идея да имаш таблет на камерата, оказа се много неудобна идея. Можеби затова и не просъществува.
Ако бъдещето е да няма слот за карти... струва ми се като сегашното да има само един. Това ССД вътре колко години ще изкара? Надали повече от 3... За мен тази камера е провал и прахосване на потенциален добър обектив за безогледалки. Освен, ако не е стария биогон, който сега продават като локсия и е безбожно скъп и нищо особено оптически.
Това нещо трябваше да е редизайн на RX1, на което му трябваше по-голяма батерия, което щеше да подобри и грипа му... RX1rII беше на база на A7rII, ако бяха ъпдейтнали малко използвайки A7rIII щяха да избият рибата! Играх си един ден с 2ката и колкото повече си играех толкова повече ми харесваше. Малко, леко с любима дължина и светлосила обектив, централен затвор... пъргав АФ... кусура беше грипа и батерията. Е и единия слот за карти, но камерата страааашно ми хареса. Това, което са направили от цайс е излагация тип опитите на хаселблад преди да ребрандват сони камери правейки ги по-грозни и скъпи. Слагам го наравно с новите камери на зенит - еднакво безсмислени, само фалшив лукс заради едно лого отгоре.
|
|