Автор: ombre
Дата: 30-08-18 08:47
До автора на темата,имах възможността да направя няколко кадъра с про2,за съжаление нямаше време за повече.Мога да кажа,че това е най-удобната безогледалка която съм държал в ръцете си.Аз съм големи лапи,но тоя парат ми заспа в ръцете.За сравнение 7-серия на сони само с грип я ползвах.Визьора е малък,нищо общо с т1/т2,даже е по малък и от т10/т20.Ако не бъркам обаче,той е с по различен софт за цветовете,от останалите фуджита.От няклкото кадъра които направих с него и 35/2,колегата който ми го даде ми вика:Омбре,стоят като обработени,демек цвят,контраст и т.н.,а те бяха директен jpeg от камерата без да съм ги докосвал в компа.Динамичния обхват на фуджи също е много добър,по добър от 5дм3.Колегата Хонда е показал примери в една друга тема.
Хостнейл ти би препоръчал всичко друго различно от никон и фуджи,в една друга тема,един колега добре ти е казал някои неща,та точно твоето мнение е най малко обективно.
Сираков,ако искаш мога да ти пратя снимките и да ги видиш,не са нищо особено,просто са направени в едно заведение,докато с колегата пием по кафенеце.Тялото е много масивно и с изключително качествена изработка.
Е разбира се и съответно трянва да ти харесва дизайна,който е ретро.На мен лично ми харесва,но има хора,които пък точно това отблъсква.
Успех с избора.
ПС-сега погледнах м50,където го споменаха по горе,не знам какво представлява но съм хващал в ръка м5,ако е същия нямат нищо общо с фуджака.Евтина пластмасария,и толкова.
Публикацията е редактирана (30-08-18 10:28)
|
|