Автор: Fifata
Дата: 24-08-18 17:42
Ами така и ще е за напред.
Влизам в синтезиса и съм продал един обектив и се чудя за какво да похарча в бързината едни 2000лв, а от 5 човека персонал, нито един иска да ми обърне внимание и да ми вземат парите. Предпочитат или да пушат отвън или да си цъкат на телефоните.
И с доста други фирми и магазини е така. Останаха 1-2 сериозни фирми в бранша дет с кеф ходя, защото ме обслужват на ниво и с кеф им давам пари.
През останалото време си поръчвам от амазон, ибей, че даже и от емаг предпочитам пред някой от нашите вериги.
Ако нашите магазини оставят само по 1 продавач вътре и всичко останало им стане онлайн ще е много по добре. Вместо да дават луди пари заплати и %-ти. Аз бих направил някакъв малък магазин, тип склад за наличност и всеки месец да се организира някакъв шоурум за представяне на новите продукти за привличане на нови клиенти и т.н.
И двата ни големи магазина са с много скапани локации и няма направен удобен паркинг. Трябва да плащаш иначе за него, дори и за 2 минути да влезнеш да вземеш нещо което ти трябва, което пак е голям минус.
Та да се върнем на темата за цените. Нормално е да има по високи цени извън България. Поръчват много повече бройки техника, от колкото ние дори си мислиме. В Лондон само сигурно продават повече бройки общо техника, дет ние за 5 години не можеме и да си помислиме, пък после чакай цена.
|
|