Автор: Julius
Дата: 12-08-18 22:26
victory13,
Ако трябва да съм честен въпросните имена нищо не ми говорят. Ако смяташ, че това е правилното място - можеш да споделиш. Най-вероятно имаш някакво основание да твърдиш нещо подобно, просто аз явно съм останал встрани от тях?
Но това, което тази сутрин предизвика искреното ми възмущение е именно снимката по-горе - по-явна картинка на падението ни като нация трудно нещо друго може така да оприличи. Снимката е абсолютен шедьовър всъщност! Имаш всички нужни пластове накуп - природни дадености, традиция, култура, наследство и едно голямо ЦОП... всичко заедно във водата.
Въпросните младежи не са причина, за да са вредни. Те са просто симптом, естествена последица на една провалена държава. Дори изпитвам съжаление към тях, защото те най-вероятно не са способни да се откъснат и да се погледнат отстрани. И ако са наистина мислещи хора - много се съмнявам да харесат това, което ще видят. Не знам? Но - да, не можеш да се бориш със симптомите, няма смисъл. Трябва да елиминираш причините, които ги генерират!
Относно предотвратяването - да, хубаво е да не позволяваш такива неща изобщо да се случват, но ти знаеш ли в аванс какво се готви? На мен и първия ми коментар по-горе можеш да видиш какъв беше. Само че аз не съм ясновидец, ти ако си (?), а и нямам подобни правомощия, че да спирам подобни събития. Даже ако външни хора се намесят без основание е много по-вероятно картинката да стане още по-грозна. Представям си случайни лица да бяха тръгнали да ги дърпат и вадят от водата!?
p.s.
Не, не знам какво става на 100км по на север или на юг от нас. Ние понеже нашата кочина я натръшкаме, та тръгнахме чуждите да оправяме!
|
|