Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Запитване за ремонт на фототехника
Автор: lubmiryanev111   
Дата:   01-08-18 18:38

Някой ползвал ли е услугите на фирма Пиксел Гейт намираща се в София на улица Искър 55 за ремонт на обективи и въобще фото техника и какво ви е мнението за тях
 Re: Запитване за ремонт на фототехника
Автор: colorphoto   
Дата:   01-08-18 22:02

Там не бяха ли едни компрометирани техници преди или аз греша?
Дата:   02-08-18 07:54

Не ги зная какви са но им оставих един обектив за профилактика и вече цял месец никаква имформация като ги запитам до къде са стигнали само повтарят като развален грамофон очаквайте обаждане и това е цял месец вече загубих надежда че въобще ще ми го върнат
Автор: quazimodo   
Дата:   02-08-18 14:20

Ако това са прекръстените бушони, изобщо не ти завиждам. От там си купувам само консумативи за хлебопекарните ми[smilie18][beer].
Автор: Synthy   
Дата:   02-08-18 14:26

Точно това са... Бошона, ама е изгорял още в завода. Съчувствам на чакащият най-искрено. Ако можеш вземи си обектива и потърси друг сервиз (малко по-официален).
Дата:   02-08-18 16:06

За съжаление не ги познавам имат вид на голяма фирма на ул Искър им е офиса там приемат всякаква техника за ремонт не само обективи но после къде ги носят да се ремонтират нямам си представа в офиса са поставили един младеж който от нищо друго не разбира каквото и да го питаш само повтаря очаквайте обаждане и това е Ако знаете нещо по подробно за тях кажете ако има нещо не редно поне да предпазим другите колеги На всичкото отгоре пък ми взеха 36 лева предварително за диагностиката
Автор: asahi   
Дата:   02-08-18 16:08

Бегай!
Автор: fotorafi   
Дата:   02-08-18 17:01

За каква техника става въпрос? За цифрова или аналогова ?
Дата:   02-08-18 17:31

За съвсем обикновен обектив Никор AF-S 18-200
Автор: Fifata   
Дата:   02-08-18 18:25

Много ми е интересно Никон нямат ли официален сервиз в България или само в чужбина?
Автор: dekov   
Дата:   02-08-18 20:04

Никор AF-S 18-200 не е "съвсем обикновен обектив" тази съвременна техника си иска специално оборудване с което не всеки "сервиз" разполага.

Дата:   02-08-18 20:36

Съгласен съм че е нужно оборудване но погледнете сайта на фирмата на която попаднах излиза на 1 страница на гугле като пишеш ремонт на обективи и рекламата им е такава че едва ли не правят от невъзможното възможно и естествено човек се лъже
Автор: quazimodo   
Дата:   02-08-18 20:45

lubmiryanev111 написа:

> Съгласен съм че е нужно оборудване
> но погледнете сайта на фирмата на
> която попаднах излиза на 1
> страница на гугле като пишеш
> ремонт на обективи и рекламата им
> е такава че едва ли не правят от
> невъзможното възможно и
> естествено човек се лъже

Рекламата е измислена поради същата причина - да те накара да се излъжеш[smile]. И все пак, темата щеше да има смисъл ако беше пусната преди да се излъжеш. Сега вече е късно.
Дата:   02-08-18 21:11

За мен зная че е късно но мисля че темата ще е полезна на много от колегите ако попаднат на същата фирма
Автор: Fifata   
Дата:   03-08-18 10:03

Извинявам се, че не се включих да отговоря. Ама сервиза като ти е на неудобно място, мисля че може и по телефона да се разберете и да го изпратиш по куриер до тях. Все пак всичките фирми работят и вътрешно градско да носят пратки.
Щот ги носите обективите и апаратите нагоре надолу да ги съсипят и после плювате и официалния сервиз, че и те не могат да го оправят или искат твърде много пари за това. Ами то като е съсипано вече до такава степен, че да няма възстановяване и трябва да се замени вътре половината работи то няма как.
Автор: dekov   
Дата:   03-08-18 14:42

"Автор: lubmiryanev111
Дата: 02-08-18 19:35

Никон сервиз има но е на много неудобно место там нито с кола можеш да паркираш нито пиша да отидеш но и там работят Българи каква е разликата"

Ами има разлика

Автор: asahi   
Дата:   03-08-18 15:14

Хората, които ходят до тоалетната с колата, няма да те разберат.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.