Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купуване на фотоапарат
Автор: vivi98   
Дата:   31-07-18 19:35

Здравейте бих искала , да ми препоръчате сайт от който да закупя фотоапаратът ,който съм харесала. Открих един сайт Brosbg.com , но не ми се струва много надежден.[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Купуване на фотоапарат
Автор: MARLOV   
Дата:   31-07-18 20:09

ebay

Автор: quazimodo   
Дата:   31-07-18 22:50

А с какво не ти допадат Фотопавилион или Фотосинтезис?

Дата:   31-07-18 23:48

Кога съм казала , че не ми допадат? Просто исках мнение от къде е най -добре да го закупя. А този сайт за, който говоря там е най евтиния вариант , но както казах вече не ми се струва много надежден. Затова исках мнение.

Публикацията е редактирана (31-07-18 23:49)

Автор: uri64   
Дата:   01-08-18 00:09

сега ако се знаеше и кой е "фотоапаратът ,който съм харесала"...ама то нали няма пълно щастие никога и никъде...ма нищо, лаф да става...

Дата:   01-08-18 00:29

От какво значение е кой фотоапарат съм харесала? Да не бе в различните магазини той да е различен , че не ми е ясно ? Спряла съм се на Canon eos 200d щом е от такова значение.

Автор: MARLOV   
Дата:   01-08-18 08:43

Обикновено когато някой търси помощ ,го прави учтиво.Никой за нищо не ти е длъжен тук.Успех с търсенето.

Дата:   01-08-18 08:53

vivi98 написа:

> Кога съм казала , че не ми допадат?
> Просто исках мнение от къде е най
> -добре да го закупя. А този сайт за,
> който говоря там е най евтиния
> вариант , но както казах вече не ми
> се струва много надежден. Затова
> исках мнение.
>

>
> Публикацията е редактирана (31-07-18
> 23:49)

Ами, прието е да се купуват фотоапарати от фотографски сайтове/магазини. Всички други братя и сестри са с неопределена насоченост и със също така неопределена отговорност за евентуалното следпродажбено обслужване/сервизиране. Естествено, дано не ти се налага да ползваш такова, независимо от мястото за покупка. Ако разликата в цената е най-най-водещият показател, затваряш очи и бъркаш в шапката с късметчетата[smile]. При къса клечка не ревеш във форума и те така. Наздраве[beer] !

Автор: survivor3   
Дата:   01-08-18 09:27

@vivi98 Госпожице, много сте груба за 20 годишно момиче. Когато търсите помощ се дръжте човешки, никой не Ви е длъжен.

Автор: Synthy   
Дата:   01-08-18 09:42

Наистина подхождаш много невъзпитано, което е минус за теб. И сега на въпрос: не се занимавай с БросБГ по какъвто и да е повод. Харесай си друг магазин - с по-надежден източник на техниката.

Публикацията е редактирана (01-08-18 09:43)

Автор: suggs   
Дата:   01-08-18 09:47

vivi98,

Не е препоръчително да купувате от Bros.bg . Техните фотоапарати не са от официалните вносители. Гаранциите важат само към тях, а не към официалните сервизи. Затова са и по-евтини.
Официални представители на Canon са Фото Павилион, Фото Синтезис, Технополис, Техномаркет, и др. Купувайте от тях. Може да е малко по-скъпо, но рискът е по-малък.

Дата:   01-08-18 09:51

Благодаря за изчерпателния отговор на suggs. А за другите ако е прозвучало грубо се извинявам, просто поисках мнение за сайта от който да закупя фотоапарата, а не мнение за самия фотоапарат. [smile]

Автор: v100ev   
Дата:   01-08-18 14:14

Просто сте наплашили тук момичето в предишната и тема за 200d-то :) И сега я е страх да напише модела в темата за да не се започнат всякакви глупости относно безогледалки и т.п. [smilie18]

Дата:   01-08-18 14:43

v100ev написа:

> Просто сте наплашили тук момичето
> в предишната и тема за 200d-то :) И
> сега я е страх да напише модела в
> темата за да не се започнат
> всякакви глупости относно
> безогледалки и т.п. [smilie18]

Момичето и в другата тема се държеше като обидена възпитателка от детска градина[smilie18] [beer]

Автор: A.Y.   
Дата:   01-08-18 14:45

Ако са проблем парите може и втора употреба, но там няма гаранции.
При тази цена на апарата, аз не бих се чудил откъде да го взема. Само от оторизирано място с ясен произход и гаранция.

Най-важното е фотографията да ти доставя удоволствие и хубави емоции.

Поздрави!

Дата:   01-08-18 15:30

quazimodo написа:

> v100ev написа:
>
> > Просто сте наплашили тук
> момичето
> > в предишната и тема за 200d-то :) И
> > сега я е страх да напише модела в
> > темата за да не се започнат
> > всякакви глупости относно
> > безогледалки и т.п. [smilie18]
>
> Момичето и в другата тема се
> държеше като обидена възпитателка
> от детска градина[smilie18] [beer]

Отново не виждам какъв е проблема и отново моля да бъда извинена , ако някой се е почуствал нагрубен от мое име. Както вече казах поисках чисто и просто мнение, от кой сайт е най добре да закупя фотоапарата, не съм искала мнение за самия фотоапарат , затова не намерих за необходимо да споменавам модела му. И благодаря на всички , които изказаха мнението си по темата, наистина ми помогнахте![smile]

Автор: mmjm   
Дата:   01-08-18 18:46

От БросБГ съм купувал телефон и слава богу имах късмета да не се развали по време на гаранцията, но съм чувал че гаранционното обслужване при тях е много тегаво, да не кажа никакво. По-спокойно ще ти е покупка от оторизиран от производителя магазин.
Р.Р. Телефонът беше стотина лева и можех да поема риска. В твоя случай ти си преценяваш разликата в цените струва ли си евентуалните да не дава Господ неудобства в случай на проблем.
Успех. [shtrak]

Автор: kvakioh   
Дата:   03-08-18 08:03

От магазин заедно с обектива. Ако всичко ще е ново само така. Гледат се промоциите и се взима.
Беше обяснено в друга пусната тема, че нещата са заедно. Обектив/и и тяло. Евентуално ако се иска и няма съмнение за втора ръка има ebay и още 2-3 доверени сайта. С гаранция 3-6 месеца.
Няма нужда от няколко теми за едно и също.

Автор: mecho_gruh   
Дата:   03-08-18 16:11

Според мен може да се обърнете към Фотопавилион или синтезис и да попитате, дали не могат да ви го дадат на цената от другия магазин.
Към останалите, тук сме за да си свършим работа, а не да сме обидени и заегнати. ;)

Автор: DanielP   
Дата:   03-08-18 17:49

Аз продавам професионален формат никон за много добра цена с много екстри на 7400 кадъра

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=112507

Дата:   03-08-18 18:23

Ха спрете се де, не ви ли стига цяла секция базар[smilie23].

Автор: stoyanvakarelov   
Дата:   03-08-18 18:25

DanielP , много ми е интересно с какво ъпгрейдваш цялата никонска система и колко пари ще ти излезе този ъпгрейд?

Автор: uri64   
Дата:   03-08-18 18:36

Отделно, че Д610 съвсем не е професионален клас апарат...не че е лош де, аз си го харесвах моя навремето...

Автор: DanielP   
Дата:   03-08-18 18:41

Публикацията е редактирана (03-08-18 18:47)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »