Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как е сниман този клип?
Автор: amza   
Дата:   24-07-18 15:48

Как са постигнати тези цветове и с каква техника е сниман клипа на Криско и Венци Венц https://www.youtube.com/watch?v=uP_WM1U1iig

Отговори на това съобщение
 Re: Как е сниман този клип?
Автор: Raffito   
Дата:   24-07-18 16:08

https://www.youtube.com/watch?v=uP_WM1U1iig

Автор: iasen2   
Дата:   24-07-18 16:26

и горе, и долу.....
Адоб премиер за 24 евра на месец няма ли да ти свърши работа....

Публикацията е редактирана (24-07-18 16:30)

Автор: stoyanvakarelov   
Дата:   24-07-18 17:04

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата, е предпоставка за конфликти, има лош правопис или противоречи на правилата на сайта.

Автор: asahi   
Дата:   24-07-18 17:37

Това е авторът. Свържи се с него. Ако те хареса може да поработиш в екипа му.

Автор: Krassy   
Дата:   24-07-18 22:35

Като клип не ме кефи.. като монтаж.. още повече...

Автор: Xizario   
Дата:   25-07-18 08:31

Така като гледам с някакъв евтин дрон и мизерна камера с обектив с отвратителен контраст и гнусен фйелър. Кое точно му харесваш на клипа?

Автор: asahi   
Дата:   25-07-18 10:27

WTF фйелър?

Автор: nice2mitiu   
Дата:   25-07-18 20:18

Дрон, не много скъп, може би Phantom. Видеото като цяло е с много агресивен грейдинг, не добре направен - цветовете се различават в различните кадри, може би е било умишлено, защото много се набива на очи. На много места има силни артефакти в сенките, което ме кара да мисля, че е използвана камера с не много добър кодек, със сигурност не е снимано с нещо от високия клас (RED, ARRI, Blackmagic или дори C серията на Канон, FS на Сони...), а по-скоро с някаква безогледалка Сони или Панасоник.
Флеъра изглежда добавен допълнително.
Общо взето, бих казал, че някой се е учил върху този клип, или не са му платили достатъчно.

Автор: obscureman   
Дата:   25-07-18 21:05

Криско определено не ми е любимец, но това няма значение за темата... Не претендирам, че съм невероятен оператор или монтажист, но грейдването е странна смесица от неща, които не си подхождат на моменти едно на друго (но е добре направен, ако гледаме кадрите отделно), в черно-белите кадри като че ли има нужда от повече контраст, кадрите не са изравнени по параметри и цветове и това малко дразни окото... Има кадри не на фокус... Има и позитиви - харесва ми концепцията и сюжетната линия. Не ми харесва това, че трябва да гледам реализацията на подобна идея с Криско... [beer]

Автор: lamerko   
Дата:   26-07-18 00:23

Криско и мен ме дразни (включително в този клип), но темата не е за това... Иначе и аз съм се мъчил да грейдвам с подобна визия клипове от моя Фантом - е не се получава и това е. Що се отнася до видео обработка (да не говорим а операторство, че там е друга мъка) - явно съм много зле, щом не мога да схвана как да опазя картината да не се разпадне при въртене на дрона в слънчево време... Казват, че по принцип D-Logа на DJI за 4Pro е прецакан нещо и затова те самите така и не пуснаха LUT. И аз бих се радвал за някакви насоки в тази област.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »