Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 FL Studio
Автор: swy   
Дата:   01-06-18 20:39

Някой дали си прави експерименти с тази програмка? Има ли диджеи тук? Споделете вашите тракове ! И един въпрос - от къде да си изтегля вокали за дръм енд бейс трак![beer]

Отговори на това съобщение
 Re: FL Studio
Автор: stukloplast   
Дата:   01-06-18 21:42

Ха така. 6 години пусках авторски парчета на хмсу феста от нулевата им година, все правени на ФЛ. Ама не съм го барал от вече 10 години сигурно. Иначе безплатни вокал семпли-бол...

Автор: swy   
Дата:   01-06-18 21:44

Нещо се запалих по ликуида сега! Пианото доста ми харесва ама не мога да го конструирам както си искам .. работя само на семпли иначе и аз отдавна се занимавам ама нищо сериозно :)[cool]

Автор: asahi   
Дата:   01-06-18 22:10

Доста по-сериозни музиканти са ползвали FL, включително наживо. Един от тях даже си беше записал собствени звуци от някакви екзотични инструменти.

Автор: stukloplast   
Дата:   01-06-18 22:12

Абе яко е, стига да имаш време да се занимаваш. В момента не знам до къде е стигнало развитието на софта, ама едно време ние създавахме бг днб културата и ни се получаваше-на една Балша ми е най-якия спомен - 3000 и кусур човека скачат пред тебе на авторски сет. Баси как минава времето...

Автор: Argo   
Дата:   01-06-18 22:15

Бях DJ 15г играл съм си и с FL и с Cubase и Rebirth... за игра и забава стават

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »