Автор: IDA
Дата: 21-05-18 13:48
Hotsnail,
А ти като преливаш от мозъчна предостатъчност, как ще обясниш ето това?
http://bnr.bg/post/100969026/garcia-prie-zakona-za-osinovavane-na-deca-ot-ednopolovi-dvoiki
Предполагам, не си мислиш, че консервативна Гърция прелива от възторг от приемането на въпросния закон. Просто, веднъж ратифицирала въпросната конвенция, няма връщане назад. И изведнъж, в един хубав слънчев ден, и се случва ето това (цитат от горния линк):
"Промените в гръцкото законодателство се извършват след като Европейският съд по правата на човека осъди Гърция за непризнаване на закона за гражданските партньорства и към еднополовите двойки."
Нека ти задам и още един въпрос. Ти обичаш уличната фотография, нали? А знаеш ли какво ще ти се случи, ако крачейки по улиците на някой германски град с любимото ти Сони, решиш да направиш инцидентен кадър на движещ се срещу теб човек с външност, която считаш за интересна? Същият веднага ще извади телефона си и ще започне да звъни в полицията, обяснявайки, как е бил сниман на улицата и давайки пълни подробности относно отличителните белези на този, който го е снимал. А знаеш ли какво следва по-нататък? След 100 м. вече ще те чака полицейска патрулка, а двама вежливи полицаи любезно ще те помолят да ги придружиш до полицеийското управление. Не, не си измислям, Hotsnail, това нещо лично ми се е случвало! Добре, че този, когото заснех, се оказа свестен, впечатли се от това, че говоря свободно немски, прояви разбиране, че съм чужденец и съм само за няколко дни там и се отказа да повдигне обвинение срещу мен. Разминах се само с изтриване на снимката пред очите му, както и със строго предупреждание от страна на полицаите.
Честно казано, не разбирам хора като теб, нито онези, които вместо да мислят с главите си и да гледат какво се случва около тях, с лека ръка се оставят, доброжелатели като теб да им промиват мозъците с неща дълбоко чужди на нашата ценностна система, култура и начин на мислене. Толкова ли много мразите страната и народа си, че искате да му се случи точно това, което вече е факт в много други държави? Или пък наистина ли сте толкова наивни да си мислите, че точно на нас гореописаните неща няма да ни се случат? Ами ако наистина си го мислите, защо просто не се разходите някоя събота или неделя по Витошка, да видите как понякога цели тълпи от чуждестранни хомосексуалисти, травестити и транссексуални се разхождат свободно наоколо, пълнят кръчмите, крещят като обезумели и скандират всякакви нелицеприятни лозунги? И всичко това пред ужасените очи на десетки семейства, излезли на разходка с децата си по тази любима за гражданите на София зона. Мога и снимки да покажа, но все пак искам да спазвам някакво благоприличие. Само ще ви кажа, че като привърженик на традиционната българска ценностна система, аз просто думи нямам ... !
И накрая отправям една учтива, но крайно настоятелна молба към теб, Hotsnail. Моля те, престани да обвиняваш хора, които не познаваш, в мозъчна недостатъчност и да ги заливаш с обиди, една от друга по-долни! С множество твои изяви в този форум многократно си доказал, че не си нито по-умен, нито по-интелигентен, нито по-възпитан от другите, а тъкмо обратното. Доколкото знам, не си психиатър, че да изказваш мнение относно мозъчните функции на хората, а да се държиш като уличен гамен в този форум не прави чест на човек с твоите претенции за техническа компетентност!
|
|