Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 eken h9 action camera мнения
Автор: Mytronix   
Дата:   06-05-18 19:57

Здравейте колеги. Някой да е ползвал посочения модел екшан камера ? Мисля да си взема една за видео на разходки в планината и прочие.Има ли нещо по добро в този ценови диапазон? По ревюта в ютуб за 100 тина лв със аксесоарите ми се вижда добър избор. Не ми е приоритет 4к видео .

Отговори на това съобщение
 Re: eken h9 action camera мнения
Автор: PhotoBo   
Дата:   07-05-18 01:33

Аз съм с EKEN H9R. Нямам много впечатления, че съм я ползвал точно два пъти, но снима си като всеки друга подобна китайска джаджа. Не е ГоПро, ама не мисля, за любителски цели ти трябва нещо повече. [smilie3]

Автор: fototo   
Дата:   07-05-18 12:27

Аз ползвам същата С wifi връзка харчи много ток така че ти трябват батерии ако работиш по този начин За качество задоволително разлика в 4К и другите резолюции няма разлика голяма Довечера мога да ви изпратя видео заснето с него, или ето един клип под вода от тази пролет
https://www.youtube.com/watch?v=BF-FWWBGzro&t=5s

Автор: dreamer   
Дата:   07-05-18 13:17

[smilie24]
EKEN H9R V2.0 - миналата година на промоция в Алиексперс беше 60 лева. 1080 резолюцията на камерата в този ценови клас е без конкуренция. Няма екстрите на по-скъпите камери, но е чудесна. Стандартна окомплектовка с 10-на аксесоара и дистанционно.

За още 20-на лева можеш да вземеш един куп аксесоари, включително селфи стик и поплавък.

Адекватна поддръжка от производителя:
По невнимание изтеглих и флашнах с фърмуер не за V2.0. Писах на съпорта и ми изпратиха съвсем пресен фърмуер (още непубликуван официално) заедно с детайлна инструкция за флашване. Всичко мина успешно отново имах работеща камера.

Автор: stoyanvakarelov   
Дата:   07-05-18 16:09

Моят съвет за 4К камери от този прайс рейндж е - НЕ. Беше ми подарена подобна за 140 лева. Ужасен софтуер, функциите не работят винаги, на батерията не може да се разчита.
Тогава се разтърсих доста, тази след 1 седмица я върнахме в магазина , заради неизправност и с парите плюс още пари, които доплатих купих SJCAM Star7 от сайта им. Скъпичко е, но си заслужава. Характеристиките са като на ГоПро и честно казано няма разлика в пърформънса. Перфектно за даунсемпълване към 1080, много добра картина, снимките също са използваеми - 16 МП. Нося си я всеки ден в джоба и снимам каквото ми падне.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »