Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Европейска награда за качество
Автор: SaS   
Дата:   28-03-18 14:18

Преди няколко дни ми се обадиха от "Европейски изследователски център". Изслушах ги внимателно. Една жена, по звученето отекчена, най-вероятно от целодневно повтаряне на едно и също, ме информира в престорена радост, че Фото Форум (явно имаше предвид Фото Форум ООД, което е различно от сайта де) е награден с "Европейска награда за качество". Супер, какъв успех!

Били направили реални покупки с таен клиент и останали много доволни от продукта и обслужването. Какъв подход само! Но Фото Форум не продава продукти! Или сме им продали нещо без пари, или пък не сме разбрали, че ни плащат на нас :) Жалко!

Но нали ми е писнало да слушам глупости по телефона и не можах да изслушам как да се вземе сертификата и колко струва той. Такива най-често ги оставям да си говорят сами на линията, докато телефона ми стои в джоба.

Някой друг награждаван ли е от този нов Евро център? Това метаморфоза на Коректна фирма ли е?

Отговори на това съобщение
 Re: Европейска награда за качество
Автор: lamerko   
Дата:   28-03-18 14:31

Таен линк

Автор: CDman   
Дата:   28-03-18 14:35

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: PhotoBo   
Дата:   28-03-18 14:37

Какво ще ги правите тези 39,90 лв? Защо да ви ги плащам?

Като за начало ще ни платите за издаването на стикерите, сертификатите и да си ремонтираме ламинатора. Естествено това ще ни струва около 10тина лева, а останалите 29,90 смятаме да изпием…..т.е. да инвестираме в реклама за да покажем на целия свят какви пичове сте.
*Добавка към 26.04.2016 г.: Тъй, като сме в промоция...пари за реклама ЙОК! Всичко отива за ламинатора!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Nik1   
Дата:   28-03-18 19:08

Абе SaS, то е ясно, че ще си останеш европейско-некачествен, ами поне вземи едно местно удостоверение за ПИЧ, все пак толкова години се търпим..[beer] [beer] [beer] [shtrak]

Написах месно и го редактирах на местно, ама после се сетих, че няколко месни удостоверения с бира също вършат работа

Публикацията е редактирана (28-03-18 19:41)

Автор: мара   
Дата:   28-03-18 19:42

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   28-03-18 22:03

Няма лъжа, няма измама!

Автор: Han_Solo   
Дата:   28-03-18 22:16

Явно искат да ви честитят с Майчето... ама нещо са сбъркали формата [beer] [beer] [beer]

Автор: LUBOMIRHRISTOV   
Дата:   28-03-18 22:49

Абсолютна метаморфоза ,даже може би и служителките са същите !
,, Коректна фирма ,, вече не лови дикиш ,щото си е местна , друго си е да е от Европата . Ама той тоя център като е в България пак е европейски![smilie5] Преди време така ми обясняваха от ,, коректната фирма ,, как били проучили клиентите на моята фирма от последната година и те били много доволни ! Само че фирмата ми не работи повече от 8-9 години. И така няколко години подред ! Като се замисля последните 7-8 месеца не са се обаждали ! [beer] Нищо чудно да се обадят от европейския център !!!! Или от ,, Сертификат ЕБАТИ ПИЧА ,,[smilie5][smilie5] [smilie5]

Автор: sirkhann   
Дата:   28-03-18 23:28

Коректна фирма я забраниха. Това вероятно е пререгистрираният наследник.

Автор: mihalo   
Дата:   29-03-18 01:18

СПАМ! /..ама така ми дойде по причина на причинно-следствените връзки/

Може ли да е законно да ме вкарат в затвора, защото купувам незаконни билетчета от 1.60лв. парчето?

сламка: ...то, ако държавата мами, начи кво? (...емотикон по избор)

):((

Опс, редакция: Благодаря на lamerko за готиния "таен" виц, наистина не го знаех :)))

Публикацията е редактирана (29-03-18 01:27)

Автор: asahi   
Дата:   29-03-18 10:10

Купуването не е незаконно, но производството, разпространението и употребата им - да.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »