Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение за Tamron 70-200 f/2.8 VC
Автор: ace-photo   
Дата:   04-03-18 22:17

Здравейте,
Интересува ме какво ви е мнението за Tamron 70-200 f/2.8 VC за Nikon?Някой ако го е тествал или ползва и може да даде мнение ще съм благодарен.

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение за Tamron 70-200 f/2.8 VC
Автор: lord_kik   
Дата:   05-03-18 10:39

Мисля че за цената си не е лош обектив,имам G2 за него мога да кажа само хубави работи,донколкото знам стабилизацията му сработва една идея по късно от нормалното.

Автор: ogi100   
Дата:   05-03-18 12:54

Имам този обектив от година и половина, ползвам го често. До момента никакъв практически проблем не съм имал с него. Достатъчно бърз и точен фокус, остър, добра стабилизация. Може да се разчита на него. Да уточня все пак, че го ползвам за портрети и събития, не за спорт.

Автор: iavorianev   
Дата:   05-03-18 15:45

Ползвам го от 2 години,любим за портрети ,пейзажи и спорт. Бърз и точен автофокус, за мене най големия плюс е че на 200мм/2,8 е абсолютна острилка.Стабилизацията е много добра,макар че в 95 процента от времето ми е изключена. Механично здрав. !!! ВАЖНО- запознай се с понятието focus breathing,защото този обектив си "диша". Мога да изкажа само суперлативи за него,запознай се със по новия модел Г2,мисля че и той "дишаше"

Автор: peter_punch   
Дата:   06-03-18 02:03

Дали ще е със или без стабилизация, всичките версии са много добри стъкла, а последната версия е топ, като стабилизация...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »