Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony a7rIII+ Canon 85/1,2II
Автор: chepandov   
Дата:   01-03-18 17:07

Честит Баба Марта , колеги!
Интересувам се дали някой има наблюдения за работата на EYE AF на тяло Sony a7rIII с Canon 85/1,2II с адаптер metabones V.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony a7rIII+ Canon 85/1,2II
Автор: hotsnail   
Дата:   01-03-18 20:23

https://www.youtube.com/watch?v=yoyUv8sHYQU

Изглежда доста добре.

Само, дето аз съм пробвал доста ползвани 85/1.2 обективи и АФ въобще ми беше голям проблем. Та вероятно за по-малко ползвани бройки ще е като на филмчето

Автор: Simbon4o   
Дата:   01-03-18 21:20

Пробвах го за 10на мин със МС11 сигма адаптера и фокуса е супер. Може да си внушавам, но на А9 се въртеше една идея по-бързо този обектив... на р3 не е по-различно от на канон тяло. Фокуса по очи е точен. Имах проблем с Канон 50 1.0 обаче, правеше бек фокус. Предполагам заради самата оптика на обектива, не прави ясна граница между фокус и дефокус и има известно халиране на сони сензор. На 5д3 нямаше такъв проблем... 85цата обаче ми се стори ок и доста точна. Пробвах и 35 1.4 първа версия - и той беше точен, че и пъргаво фокусираше доста.

Автор: hotsnail   
Дата:   01-03-18 22:13

за а7м3 казват, че фокусира като А9....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »